14 Ocak 2013 Pazartesi

Kışa Beyaz Yakışır!

Doğru tercihlerle gayet şık olunabilinen kışın beyaz giyme trendini inceleme vakti gelmiştir. Pek alışık olmadığımız bir trend aslında. Nitekim atasözümüz bile mevcut;  zürefanın düşkünü, beyaz giyer kış günü diye... :)

Cart beyaz -kış için- henüz benim gözümün alışabildiği bir renk değil. Kaldı ki en dikkatli kombini gerektiren beyaz budur. Zira kırık beyaz ya da krem rengine yakın beyazları kullanmak daha rahat.

Kazakları kullanmakta zorlanacağımızı düşünmüyorum. İnce triko ya da kalın örgü kazaklar jean' ler başta olmak üzere çok fazla altla rahatça kombinlenebilir.


 
 

beyaz1


Kaşmir kabanlar, deri ceketler, pelerinler ya da pançolar konusunda da sıkıntı olmaz sanırım. Hangisini aklımdan geçirirsem geçireyim kombini konusunda rahatsız olmuyorum. Mesela ofis çalışanıysanız işe giderken; dizlerinizin hemen üstünde biten beyaz kaşmir bir kaban tercih edebilirsiniz. :) Veya hafta sonu alışveriş ya da sinema keyfi için kendinizi dışarı atarken beyaz, zımbalı bir deri ceket sizin için gayet şık ve rahat olacaktır.





beyaz2



Elbise seçmek önemli. Günlük kullanımda beyaz elbise göz ardı edilebilir, hatta bence kesinlikle edilmeli! Ancak gece çıkarken ya da davetlerde beyaz elbise şık olabilir. Özellikle ufak siyah detaylarının olması benim tercihimdir.




Altlara gelelim ki bence en zor kısmı burası. Düz beyaz pantolonlar çok çok çok göze batabilir, uyarayım. Günlük olarak pantolon yerine, beyaz üstüne desenli taytları tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda desenli çoraplarla etek veya şort kombininin güzel duracağını düşünüyorum.



b



Atkı, bere, eldiven gibi aksesuarları affetmeyin. Cart beyazını dahi düşünmeden kullanın derim. Veeee  beyaz istediği kadar kışın trend olsun, çanta söz konusuysa bizden uzak dursun! ;) 


Görüşmek üzere...




1 yorum:

Nerwen dedi ki...

ben çok seviyorum kışın beyaz giymeyiii :) hatta yazın ince şeyler giydiğimizden beyaz giymek daha zor oluyor benim için.

lisede bir hocamız hep söylerdi bu lafı aklıma onu getirdin :)