12 Ocak 2013 Cumartesi

Darphin Uplifting Eyelids

  
Kadınlar için kırışıklıklarla mücadele yaş ilerledikçe daha bir anlamlı oluyor. Zira bilgisayar karşısında çok fazla vakit geçiriyorsanız, göz çevreniz daha erken yaşlanmaya başlıyor. Bu nedenle dermokozmetik ya da kozmetik olsun bütün markaların göz çevresi için özel ürünler ürettiğini biliyoruz.

Göz çevresi için olan bu özel ürünler bile göz kapağı ve göz altı bölgesi için ayrılmaya başlamış. Bu ayrımı yapan firmaları taktir etmek gerek. Nasıl para kazanacaklarını iyi biliyorlar diye düşünüyorum. 

Kısaca ürüne gelelim: Darphin’in yeni serumu Uplifting Eyelids. Sadece göz kapakları içinmiş. Göz kapağını sıkılaştırıp sarkmasını önlüyormuş. İçerikleri sayesinde, kolajen üretilmesini sağlıyor, elastikiyeti kuvvetlendiriyor ve  buğday proteinleri sayesinde göz kapaklarına lifting etkisi yaratıyormuş. Ve fiyata gelelim; 169 TL.



Tamam kırışmayalım, gerekli kremleri kullanalım ama 'gereklilik' kavramını abartmayalım. Göz çevresi için tek bir krem kullanmak gayet yeterli. Ama yok illa ben bu serumu alıcam, göz kapaklarım çok fena halde diyenler için söylüyorum; serum soğuk etki yaratarak ferahlatıyormuş. Tabi bütün göz çevresi kremleri gibi parmak uçlarınızı kullanarak ufak vuruşlarla uyguluyorsunuz.



Görüşmek üzere...









Hiç yorum yok: