3 Ağustos 2012 Cuma

Body by Victoria

Dayanamam ben, konu Victoria's Secret ise dayanamam. Meleklerine de dayanamam, defilelerine de dayanamam, güzellik ürünlerine de dayanamam! Bu nasıl bir zaaftır bilmiyorum ama, Victoria's Secret ile ilgili bir şey okuduğumda gördüğümde zaman duruyor, kitlenip kalıyorum. Bu gibi durumlarda da ancak bir arkadaşım; 'Naz yeter, kendine gel demeli' ki toparlanayım.

Azıcık abarttım sanki. Ama ilgimi ve de sevgimi anlayın istedim.

Şimdi; konumuz Victoria's Secret, dosyamız ‘Body by Victoria’. Yeni iç çamaşırı koleksiyonu ve parfümü! Markanın en çok tercih edilen modellerini yeniden yorumlayarak capcanlı renklerle moda severlere sunuyorlar.

Parfümüne gelirsek, şeftali ve ahududu gibi meyve aromalarından oluşuyor ve markanın özel tasarımlarından ilham alıyor. 002 yılında da 'Body' ismiyle benzer içerikli bir parfüm çıkarmışlardı, ancak bu tamamen yeni bir koku. Parfümün fiyatı 65 dolar.

‘Body by Victoria’ ;üç güzel melek, Candice Swanepoel, Lais Ribeiro ve Bregje Heinen tarafından geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Tanıtım fotoğraflarına ve videosuna bir göz atalım, ne dersiniz?













Görüşmek üzere...





2 yorum:

Gamze Güngör dedi ki...

Sevgini de ilgini de o kadar güzel anlatmışsın ki tatlım zaten Victoria's Secret'ı sevmemek mumkun değil.

Sevgiler
Gamze

Zeynoo dedi ki...

candice yine rüya gibi:)
victorias secret reklam konusunda başarısını yine göstermiş :)

benim sayfama da beklerim,
http://shopshopshopper.blogspot.com/

sevgiler
zeynep