2 Ağustos 2012 Perşembe

Derin bir dekolte, ama nerde?


Söz konusu abiye ise dostlarım bilir, ben kısa elbiseleri severim. Aslında ilk tercih nedenim henüz kısaları giyebiliyorken, bu şansı geri çevirmemek. Zira zaman geçtikçe eteğin boyunun uzama ihtimali çok yüksek. Sonuçta yıllar pek iyi davranmıyor, ne dersiniz?

Yalnız hemen belirteyim, uzun elbiselerin daha asil bir duruşu var. Ve illa ki uzun elbise giyeceksem, hani zorunluluksa bu; benim elbisemin derin bacak dekoltesi olmalı!

Kullanımı biraz sıkıntılı, özellikle arabaya binip inerken zorlanabilirsiniz. Biraz dikkatli olmanız gerekir. Ancak onun dışında cazibesi tartışılmaz. Bu bacak dekoltesine, siyahı eklerseniz; çekiciliğinizi arttırarak davetkar görünebilirsiniz. Beyaz tercih edecekseniz, bronz bir tene sahip olmaya ayrıca özen gösterin. Ve pudra, bacak dekoltesiyle birleşince feminenliği gayet güzel ve abartmadan vurgulamakta....

Bacak dekolteli elbiseler için gönlümdeki üç rengi belirttim. Tabi siz diğer renkleri de tercih edebilirsiniz. Sadece siz siz olun dekolteyi abartmayın. Madem bacak dekoltesi veriyoruz hem de en derininden, sırt dekoltesi ya da göğüs dekoltesini abartmayın.



 

 

 

 

 

Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok: