6 Mart 2012 Salı

Uçuşan tüller: etekler!

Tül etek öyle bir parçadır ki kombininize göre çok farklı tarzlar yakalatabilir size. Sizden çok zarif bir kadın çıkarabilirken, yaramaz bir kız çocuğu da orta koyabilir. Yani  size ' Ben burdayım, canın ne istiyorsa hadi yapalım' diye bağırıyor resmen...
                                                                                                   








Mesela triko bir kazak ya da şirin bir hırka içine giyeceğiniz bir atletin altına giydiğiniz tül eteği yüksek topuklu ayakkabılarla tamamladığınız da zarafetinizle göz kamaştırabilirsiniz. Hırka içine atlet kombinini tercih edecek olursanız, atlette dantel detayı düşünebilirsiniz. Tabi triko tercih edecekseniz de inci kolye önerebilirm. İşte o zaman tam da kraliyet sarayından kaçmış bi havanız olur. ;)




Ya da salaş bir t-shirt ve ceketle çok farklı bir tarz yakalayabilirsiniz. Ceket seçiminizi blazer'dan yana yapabilirsiniz. Altına giyeceğiniz çorabı düz ya da desenli seçmek zevkinize kalmış, hatta belki ruh halinize.
Ayrıca tül etek üstüne kazak giyilmez diye hiç düşünmeyin. Zira o da mümkün. Daha ilgi çekici olacağınız kesin ve de daha tarz sahibi... Kazak kombinini herkese yakıştırmamakla birlikte yakışanı görünce de kendimi bakmaktan alıkoyamadığımı belirtmek isterim.-biraz daha uzun ve ince fiziği olanlarda görmek benim kendi tercihimdir.-
Ve tabiki geçen yazımda belirttiğim; 'vazgeçilmezler' de yerini alan jean gömlek...Tül etekle de başarılı bir kombin oluşturuyor.




Son yıllarda, genelde kısa ve kat kat olan tül etekleri gördük ama 2012 yazında bu biraz değişiyor. Uzun ya da asimetrik kesimli tül etekler bu sene etrafta uçuşup duracak. Ayrıca bu uzun eteklerde pileler de göreceğiz.

Ne olursa olsun içinde rahat ve mutlu hissettiğiniz kıyafeti giymeniz önemli. İşte bu nedenle, ben mini tül eteklerden vazgeçip de uzunları deneyeceğimi sanmıyorum. Siz yine de bir denemek isterseniz Mango ve Zara mağazalarına uğrayın derim.
Tül etekle ne kadar farklı tarzlar yakalayabileceğinizi göstermek için fotoğraf sayısını biraz abartıyorum. Bir fikir verebilmişse ne mutlu bana :)

Görüşmek üzere...














2 yorum:

Gamze Güngör dedi ki...

Onu kısa arkası uzun olanlar cogu vucut sekline oluyor gibi gorunuyorrr. Bu sezon cok gorecegiz sanki Burda'nın mart sayısında bile varr. Dikiş partisi yapalım isterseniz::))

Adsız dedi ki...

:) evet güzel bacakların varsa geri kalan önemli olmayabilir. :) dikiş partisinin yer ve zamanını bildir ben ordayım, kendimi kaybedersem ayıplamak yok, baştan söyliyim :)