4 Mart 2012 Pazar

Jean gömlek dediğin...

Bol, dar, düşük bel ya da yüksek bel; modeli ne olursa olsun hepimizin dolabında bir kot pantolon olduğuna eminim. Peki ya kot gömlek?
80'lerin vazgeçilmezi olan kot gömlek son yıllarda dolabımızdaki 'vazgeçilmezler'  de yerini garantiliyor. Ne de olsa kendisi tek başına bir trend.
Özellikle Mavi Jeans'in Kıvanç Tatlıtuğ'lu reklamlarından sonra dünyada gördüğü ilgiyi Türkiye'de de görmeye başladığını belirtmek gerek.

Kısacık, vücudu saran, western ya da boyfriend derken kot gömleklerde de çeşit bolluğu mevcut. Hangi mevsimde olursak olalım farklı kombinlerde kullanılabilecek kot gömlekler içinde, benim tercihim boyfriend! Kesinlikle kısa kollu olmamalı, uzun kollu bol salaş bi havası olmalı ve de kollarını katlayarak kullanmalıyım. :)

Bence kot gömleği tercih eden birinin rüküş olma ihtimali zayıf, yani ayrıca bir çaba harcamalı sanki. Zira çok rahat kombinleyebileceğiniz bir parçadır kendisi.



Renkli pantolonlarla kombinlerken platform topuklar ya da babet tercih edebilirsiniz.


Normal bir kot pantolon giyecekseniz eğer lütfen aynı renkte olmamalarına dikkat edin.
Taytla yapacağınız kombin benim favorilerim arasında. İster önünü açıp içine bir t-shirt giyin, isterseniz önünü ilikleyin. Ya da üstüne yine bol bir kazak geçirin. Keyif sizin!

Yaz aylarında, kot gömleği kısacık şortlar ya da mini eteklerle kullanmanızın size katacağı çekicilik kesinlikle tartışmaya açık değildir. Ki kısacık şortla yapılan kombin de diğer bir favorimdir. Ayrıca elbiseyle kendinizi dışarı attığınız bir günün akşamında yanınıza aldığınız kot gömleğinizi ceket gibi kullanarak farklı bir hava katabilirsiniz.



Kısacası kot gömlek dediğin vazgeçilmezdir. Son zamanların trend olduğundan Levi's, Lee Cooper ve Mavi Jeans gibi kot markalarında bulabileceğiniz gibi Zara, Twist, Stradivarius mağazalarında da karşılaşabilirsiniz.



 


Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok: