29 Mart 2012 Perşembe

Crivelli Gioielli

Bu blogda okuduklarınızı alıp deneyebilmeniz, uygulamanız benim için gerçekten önemli. Ama bazen sadece ufkumuz genişlesin diye bazı konulardan bahsedebilirim, şu an olduğu gibi. Zira milyarder değilseniz siz de ancak benim gibi fotoğraflarına bakıp iç geçirirsiniz. Hatırlatırım bazen hayal etmek de güzeldir... Ancak para ben de kum diyenler varsa aranızda, benim hatrıma alın bi tane lütfen :).


Ve karşınızda  Crivelli Gioielli... İtalyan mücevherat markasıdır kendisi. Merkezi Valenza 'da bulunan firma 70' lerden bu yana  sınırlı sayıda eşsiz üretim yapıyor.


Mücevherat, kullanılan taşların büyüklüğü ile önem kazanıyor. Bunu inkar etmek büyük hata olur ancak modanın her alanında olduğu gibi burada da tasarım önemli bence. Crivelli Gioielli 'nin tasarımcıları bu noktada taktir etmek gerekiyor. Gerçekten şık parçalar üretiyorlar. Favorimi sorarsanız 'Collection Sprinkle' koleksiyonundaki her parça diyeceğim. Abartıyor muyum? Evet ama önemli mi, değil. Nasıl olsa sadece hangisinin favorim olduğunu söyleyebilirim, sahip olmak haddime değil... :)
















Yüzükleri, kolyeleri, küpeleri gerçekten çok güzel; lakin beni Crivelli Gioielli ile tanıştıran biricik arkadaşım Deniz gibi bilekliklerine bayılıyorum. 'Pembe ya da beyaz altının üstüne tek tek işlenen elmaslar' kulağa ne kadar hoş geliyor...
Bir yerlerde hepsi birbirinden güzel bu takıların başarılı imitasyonları görürsem emin olun blogda paylaşacağım. Zira ancak onları satın alabilmem mümkün. O zamana kadar fotoğraflara bakmaya devam :).

Bütün parçalara göz atmak isterseniz eğer, http://www.crivelligioielli.com/ ' u ziyaret edin.

Görüşmek üzere...

1 yorum:

deNizZz dedi ki...

bu parçalara ne kadar aşık olduğumu biliyosun, ama senin kaleminden ayrı bi güzel olmuş.. takipteyim:)