4 Şubat 2013 Pazartesi

Mama Mio


Yaklaşık bir senedir Türkiye piyasasında bulunan bir marka Mama Mio. Tek vurgusu doğal olması ki bu kozmetik ürünler içinde aradığımız bir özellik. :)  Paraben, petrolyum, sulfat, renklendirici, sentetik koku ve zenoestrojen  gibi cildinize zarar verecek maddeleri içermiyor.


Londra' da ki dört güzellik uzmanı kafa kafaya verip kendi cilt problemlerinden yola çıkarak Mama Mio' yu yaratmışlar. Ürünleri sınır tanımıyor: Yüksek proteinli yüz bakımı, yüksek performanslı günlük vücut bakımı, yüksek performanslı selülit önleyici, sıkılaştırıcı ve yenileyici ürünler, yüksek performanslı hamilelik dönemi cilt bakım ürünleri, anti-aging formüller ve hamilelikte çatlakları engellemeye yarayan ürünler gibi çeşitliliği fazla bir marka!





Marka bir diğer farklılığı ise ürünlerle birlikte verdikleri kitapçıklarda cildiniz için egzersizlerin anlatılıyor olması. Günde 60 saniye yapmanız gereken egzersizler cildinizin yaşlanmasını geciktiriyor.



İnternette bir sürü alışveriş sitesinde satışı mevcut. Ancak bence ürün henüz internetten almak için yeni. O nedenle Harvey Nichols mağazalarını ziyaret etmekte fayda var.


Görüşmek üzere...







Hiç yorum yok: