12 Aralık 2012 Çarşamba

Sıla' nın Stili

Müziği kadar giyim tarzını beğendiğim bir isim Sıla'nın stiline birlikte göz atalım, ne dersiniz? Moda dergilerinden fırlayan; stiline, kendinden hiçbir şey katmayan ünlülerimizden değil kendisini. Çoğu insana farklı gelse de ben kendim bizzat stiline bayılıyorum!


Çıkışından bu yana müziği gibi giyim tarzı da daha iddialı bir hale geldi. Sarı saçlarını değiştirmek en mantıklı hareketlerinden biri oldu. Ve de şimdilerde bir bakmışsınız çok şık bir topuzla karşımıza çıkmış, bir bakmışsınız öylece salmış saçlarını ya da acayip kabartmış. Saçlarıyla ne kadar oynarsa oynasın kendisine yakıştırmayı başarıyor.

Kliplerinde ara sıra da gördüğümüz maskülen tarzı iyi taşıyor. Kullandığı ceketler, şapkalar ve gözlükler bu konuda gayet başarılı. Uzun boyunun avantaj sağladığı ayrı bir gerçek, belirtmek lazım.

Kendisini en çok dekolteleri konusunda taktir ediyorum. Dekoltenin yeri önemli değil; sırt, bacak, göğüs, dekoltenin hakkını veriyor. Uzun elbiselerde sırt dekoltesini kullanmayı seviyor ki bu dekolte beline kadar iniyor. Tabi bu dekoltelerle ince fiziğini vurgulayarak dikkatleri üstünde topluyor. Ha bir de sırtındaki melek dövmeleri de sırt dekolteleri saolsun, çok estetik görünüyor.




Genel olarak şöyle bir dışarıdan bakıldığında tarzı olan bir kadın Sıla. Giydiği her şeyi müziği gibi kendine yakıştırıyor. Kabarık etekleri, şalları, şapkaları, takıları için sıla'yla özdeşleşmiş şeyler diyebiliriz.












Günlük hayatında rahatlığı önemsediğini yakalandığı objektiflerden anlıyoruz. Ama bu rahatlık bile bi sıla tarzında. :)


Stil sahibi güzel bir kadın! Başka söze gerek yok. ;) Görüşmek üzere...








Hiç yorum yok: