10 Aralık 2012 Pazartesi

Kışın Nemlenmek Gerek!

Soğuk ve sert havalardan cildinizi koruyun! Kış soğuğunun insanı üşütmesi kadar cildin tüm nemini alıp, cildi pul pul yapması da hayatın gerçeği... Bu nedenle günlük cilt bakımınıza bol bol nemlendirme eklemek gerek.

Kozmetik ürünler anlık nem sağlayacağı için ürün seçerken dikkatli davranmakta yarar var. E tabi ki; En sevdiğim: aynadaki kendim' in de bu konuda bir kaç önerisi var. :)


İlk tavsiye her zaman kendi kullandığım üründür ki kendisi Emolium vücut losyonu'dur. Kendisini anlattığım uzun bir yazı blogda mevcuttur. Emolium yazısına  BURADAN ulaşabilirsiniz. Özellikle kış aylarında eksik etmediğim ürünlerden biridir. Günde bir kere kullanmanız yeterli. Fiyatı 29.50TL'dir.


İkinci ürünümüz ise Bephantol Vücut Losyonu. Yoğun provitamin B5 ve dekspantenol içerirken sağlam bir nemlendirme sağlıyor. Vücut losyonu olarak geçse de yüzünüzü ve ellerinizi nemlendirmek için kullanabilirsiniz. Ek olarak, cildiniz hassas ise Bephantol F Vücut Losyonu tercihiniz olsun. Emolium gibi günde bir kere kullanmanız yeterlidir. Fiyatı 24.50 TL'dir.




Vichy Essentielles Nemlendirici Vücut Kremi ile devam ediyoruz. Kendisini sabah akşam uygulamanız tavsiye ediliyor. Nemlendirmenin yanında makyajınızı temizlerken de kullanabileceğiniz bir ürün. Fiyatı 18 TL.





Sebamed Nemlendirici Vücut Losyonu  gliserin, sorbitol gibi doğal nemlendirici maddeler içerdiğinden cildi yoğun bir şekilde nemlendirir. Yağlılık hissi bırakmaz. Günde bir kere kullanmanız Sebamed losyon içinde geçerli bir uygulamadır. Fiyatı 25 TL'dir.

Çok pahalı olmayan ürünleri seçtiğimi belirteyim.Ne de olsa sadece nemlendirme takviyesi olarak kullanacağız.

Kışın kurumamanız dileğiyle. Görüşmek üzere... :)










Hiç yorum yok: