14 Kasım 2012 Çarşamba

Kışlık Şortlar Dışarı!

 
Kışın en sevdiklerimden biri de şortlar! Taytlar ya da çoraplarla kombinleyerek gün içinde rahat edebileceğiniz şık görünüm elde edebilirsiniz. Benim favorim düz tabanlı çizmeler ve postacı veyahut Satchel çantayı bu kombine dahil etmektir ki şiddetle tavsiye edilir.
 
Kış mevsiminden bahsettiğimize göre üstünüze şöyle kalın, örgü bir kazak geçirin derim. Şortu zaten gömlek ve t-shirt'lerle kombinleyerek yazın gayet iyi görünmüştük. Şimdi sıra kazaklarda! :) Polyvore' u kullanarak sizin için bir kombin önerisi hazırladım. En sevdiklerimden! :)
 

 
KIŞLIK ŞORT
 
 
Şık olurken aynı zamanda tarz olmak lazım diyenlere başka bir tavsiyem daha mevcut. Şortunuzun üstüne ince bir triko ve bu trikonun üstüne de blazer ceket. Okuduğunuzda tuhaf karşılayabilirsiniz ama bir deneyin derim. :) Ha bir de belirtmek isterim ki eğer çorap yerine tayt kullanacaksanız kısa topuklu botları göz ardı etmeyin. :)
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
En sevdiğim aynadaki kendim; soğuk kış günleri için sıcacık kombin tavsiyeleri veremeye devam edecek. O nedenle şimdilik görüşmek üzere;)
 
 

Hiç yorum yok: