12 Ekim 2012 Cuma

Rosense Vol.2

Bugün de Rosense'in yeni çıkardığı kırışıklık karşıtı ürünlere göz atacağız. Geçtiğimiz hafta sonu katıldığım bir eczacılık fuarında tanıştım ben de kendileriyle. :) Bu başlık altında üç ürünleri var; Kırışıklık Karşıtı Göz Çevresi Bakım Kremi, Rejuvilox Kırışıklık Karşıtı Gece Yüz Kremi ve Rejuvilox Kırışıklık Karşıtı Gündüz Yüz Kremi.

Bütün seri güçlü antioksidanlar, vitaminler, değerli bitkisel yağlar ve cilt için son derece önemli mineralleri içeriyor. Etkisi yüzeysel değil, cildin derin katmanlarına kadar iniyor. Çizgilerin azalmasını sağlayan ise içerdiği süt molekülleri. Tabi bir kere daha belirteyim; her kırışıklık ürününde olduğu gibi düzenli kullanım gerekli ve de önemlidir.





Kaz ayakları, göz kapağı düşüklüğü derken göz çevresinin yaşlanmaya gayet hazır olduğunu biliyoruz. Sanıyorum ki Rosense de biliyor. :) Kırışıklık Karşıtı Göz Çevresi Bakım Kremini bu yüzden yapmışlar. Rosense'in göz çevresi bakım kreminde olduğu gibi; strese bağlı morlukların azalması, bu üründe de göz ardı edilmeyecek bir iddia...



Ve diğer iki yaşlanma karşıtı kremleri. Biri gündüz biri gece için. Bence ikisinin birlikte kullanımına gerek yok. Hangisini daha düzenli kullanabileceğinizi düşünüyorsanız onu alın. Zira iki krem arasında kullanılması gereken zamandan başka bir fark olduğuna inanmıyorum. :)

Kremlerin üçünün de fiyatı 40 TL civarında. Biraz araştırırsanız kampanya diye, şok fiyat diye bulabileceğiniz fiyat 38 TL olacaktır. :) Gramajlarını da belirteyim ki göz kremiyle yüz kremi bir olur mu demeyin. Göz kremi 20 ml iken yüz kremleri 50 ml.

Görüşmek üzere...










 

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Keske icerdigi maddelerin neler oldugunuz da yazsaydiniz! Cok makbule gecerdi. Rosense sitesi dahil hic bir yerde yazmiyor, inanilir gibi degil! Keske birisi en azindan fotografini cekip ekleseydi internete.
Ingiltere'den kosedeki turk eczanesine gidip bakma sansim da yok ne yazik ki!:(
Ama tebrikler bu konuda yine de en cok bilgiyi buldugum yer bu blog oldu.:)
ozay

Adsız dedi ki...

öncelikle yorumunuz için çok teşeküür ederim.:) Rosense'in hangi ürünüyle ilgilendiğinizi söylerseniz sizin için içeriğini paylaşabilirim...