11 Ekim 2012 Perşembe

Rosense Vol.1

Bugün mesleki yanım modayı takip eden yanımdan bir adım daha önde... Sonuç; cilt bakımı ve sağlığı hakkında yazarsam daha verimli olacaktır. :)

Bu konuda önceliği eczane ürünlerine verdiğimi takipçilerim bilir. Daha önce neden bahsetmedim bilmiyorum ama bugün cilt bakımın gülle gelen güzelliğinden, Rosense' den bahsedeceğim. Cildinizin bakımını gül yapraklarını kullanarak yapıyorlar. Deodorantından sabununa, asetonundan temizleme köpüğüne kadar geniş bir ürün kataloğu mevcut. Cilt bakımını temel alarak birkaç ürünü anlatayım istiyorum... :)







Rosense Temizleme Köpüğü; makyajını temizlemek için kullanabileceğiniz bir ürün. 'Salatalık özlü, Vitamin F içerir, cildi yeniden dengeler. Yüz ve göz makyajını kolayca temizler, cildin nefes almasını sağlar. İçerdiği canlandırıcı Gül ve Salatalık özleri ile Vitamin F katkıları cildinizi besler. Cildin nem dengesini koruyan özel formülü sayesinde cildi yeniden dengeler.' gibi bir açıklaması var. Benim ekleyeceğim tek noktaysa F vitaminin cilt ve saç sağlığında önemli bir vitamin olduğunu söylemek.



Rosense Temizleme Sütü; cildi sıkılaştıran ve antioksidan özelliği olan bir ürün. Siyah noktalarla sorunu olanların tercih etmesi gayet yerindedir.  Ve tabi ki gül ürünü olduğundan cilde parlaklık ve tazelik verir. Her cilt tipine uygundur. Fikrimi sorarsanız, temizleme sütünü tercih edecekseniz peşine toniğini kullanmalısınız. Zira herhangi bir temizleme sütü, toniğinden ayrı düşünülemez. :)





Rosense Nemlendirici Yüz Kremi; Gül Yağı, Gül Çiçeği Distilesi ve Üzüm Ekstratı içeriyor. Cilde ihtiyacı olan nem seviyesini sağlıyor ve her cilt tipine uygun. Ayrıca ciddi bir kuruluk sorununuz varsa, bu kremden önce Rosense Nemlendirici Maske' yi deneyin derim. Ek olarak Papatya ve Salatalık özü içeriyor, ki uzun süreli ve yoğun nemi bu özler sayesinde sağlıyor.




Rosense Göz Çevresi Kremi; Retinol -ki kendisine A vitamini de denir- ile hazırlanmış özel formülü göz çevresini besler ve canlılık sağlar. Kan dolaşımını hızlandırdığından göze parlaklık kazandırır. Benim dikkatimi çekense strese bağlı morlukları azalttığı iddiası... ;) Denemek gerek!

Bu bahsettiğim ürünlerin fiyatları 15 ve 30 TL arasında değişiyor. Yani güzelliğiniz için servet ödemiyorsunuz. Ayrıca Rosense'in de kırışıklık karşıtı ürünleri mevcut. Daha yeni piyasaya çıkmışlar. Hem bu yazıyı uzatıp sizi sıkmamak hem de kırışıklık karşıtı ürünleri daha detaylı incelemek için onları bi sonraki yazıya saklıyorum. O nedenle şimdilik görüşmek üzere...











 

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kullandığım nemlendirici maskesi günlük kullanım için de ideal. diğer markalarda ki ürünler gibi özel kullanım gerektirmiyor. sadece bir miktar sürüp beklemek yeterli.çok hızlı emiliyor.ciltte yağlanmada yapmıyor. oldukça başarılı.