3 Ekim 2012 Çarşamba

Merserize Kazak!

Sonbahar aşkına! Bu mevsim aynada en sevdiğim salaş merserize kazaklarım... Günün her saati onu kullanarak, uygun kombinle rahat ve şık olabilirsiniz.

Etek, şort ve jean'lerle kombinleyip alışverişe, sinemaya, bi kahve molasına uygun bir tarz yakalayabilirsiniz. Sınır koymuyoruz! Babet, Converse, spor ayakkabı, bot... Aklınıza ne gelirse deneyin. Sıradanlıktan çıkıp tarzınızı dünyaya haykırmayı sevenlerdenseniz, tül etek üstüne merserize kazak deneyebilirsiniz. ama yok ben daha derli toplu olmalıyım derseniz, -favorilerimden- daracık jean üstüne merserize kazak candır!

Üstelik ufak bir dokunuşla gece için uygun hale gelebilir. Yüksek topuklu platform ayakkabılar, parıltılı aksesuarlar ve güzel bir clutch çanta ile geceye hazırsınız. Altına mini bir deri etek, etek sevmeyene yine daracık jean tavsiye edilir.

Ve kışın özellikle, yakası iliklenmiş gömleğinizin üzerine kocaman salaş merserize kazağınızı geçirin, altına kalın taytınız ve düz taban botlarınız. Vazgeçemeyeceğiniz tarzınız bu olsun kızlar! Zira bu sene, taytla yapılan kombinler oldukça trend olacak, bilginize...
 
Renklere gelelim! Rengarenk bir kış bizi bekliyor olsa da ben; toprak tonları, gri, siyah, bordo ve ekruyu bu kazaklara çok yakıştırıyorum.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Görüşmek üzere...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hiç yorum yok: