18 Eylül 2012 Salı

Levi’s Curve ID Bootcut Skinny


Yepyeni bir daracık jean' imiz oldu! Dolabımızın vazgeçilmezlerinden skinny jean' e Levi's yeni bir soluk getirdi:  Levi’s Curve ID Bootcut Skinny!

İncelerek skinny özelliğini vurgulayan jean' imiz, bileklerde genişleyerek bacakları seksi ve ince gösteriyor. Bootcut namı diğer çizme paça sevenler için güzel bir tercih. Zira çizme paça jean'ler genelde daracık olmuyor. Levi's burda iyi iş çıkarmış; hem daracık hem çizme paça yapmış. Hatta havalı olsun; bir de şöyle dile getireyim hem skinny hem bootcut. ;) Daha ne olsun?

Levi’s Curve ID serisinde olması da ayrı bir güzellik. Çünkü Curve ID,  farklı vücut tiplerine en uygun biçimde oturmak üzere tasarlanmış özel kalıp sistemi demek oluyor. Sonuç; vücut hatlarınızı doğru şekilde vurgulayarak gayet feminen görünüyorsunuz. Burdan yola çıkarsak Levi’s Curve ID Bootcut Skinny' i üç çeşit kalıpta bulabilirsiniz.

Slight Curve, belin inceliğini vurgulayan bir kalıp. Kalça ve basenlerinize oturan; bu nedenle belinizi sıkan jean'lerden şikayetçiyseniz, Slight Curve tercih etmelisiniz. Ancak düz hatlara sahipseniz, Demi Curve size daha yumuşak çizgiler kazandıracaktır. Jean'iniz ile beliniz arasında bir boşluk her daim varsa, Bold Curve size göre. Zira kalça ve baseninize otururken belinizi tam olarak kavrıyor.

Dolap tazelerken bu sefer de daracık jean olarak Levi’s Curve ID Bootcut Skinny deneyin bakalım. Şikayetçi olmazsınız, hatta bence memnun kalacaksınız. ;)







 
 


Görüşmek üzere...


 

Hiç yorum yok: