20 Eylül 2012 Perşembe

Yeni makyaj trendleri!


Bu kış moda nasıl olacak, ne giyeceğiz, uzun uzun bahsedeceğiz. Kesimler, renkler, tarzlar; hepsinden konuşulacak! Ancak bugün bahsedeceğimiz konu bu kış makyajımızı hangi renklerle yapacağız. Dudaklar mı vurgulanmalı yoksa gözler mi? Bunlara birlikte göz atalım. Ancak unutmayın ki, aynada en sevdiğiniz makyajınız hangisi ise ondan vazgeçmeyin! ;)



Önce dudaklara bakalım. Dudakta kırmızı sevmeyen kadın yoktur. İddialı, çarpıcı, çekici, seksi; bunların hepsi kırmızı rujda karşımıza çıkıyor. Mayısta paylaştığım KIRMIZI RUJ hakkındaki yazıya tekrar göz atarsanız, bu trend konusunda hiç zorlanmayacağınızdan emin olabilirsiniz. ;) Kırmızı rujun dışında 2013 kışında dudaklardan pırıltı da eksik olmayacak.

Üzülerek veda ettiğimiz yaz mevsiminde vazgeçilmez olan eye-liner, kışında hükümdarlığını sürdürüyor. Üstelik daha kalın bir çizgi olarak kullanmaktan çekinmeyin. Zira bu sezonun trendinde, eye-liner kirpik diplerinde sınırlı kalmıyor. Kalın bir şerit halinde göz kapağına uygulanıyor. Bana biraz cesaret istiyor gibi geldi. Önce ayna karşısında yalnızken denemek lazım.:)



Göz kapaklarında renk sevenler kadınlar için bir iki tüyo vereyim. Mor ve tonlarını bulunduran farlar edinin. Çünkü bu renk tüm tonlarıyla ve gölgeleriyle bu kış çok kullanılacak. Mordan kaçınan biriyseniz, koyu yeşil farı tercih etmelisiniz. Metalik bir ton olması tarafımdan tavsiye edilir.

 
Son olarak, defilelerden ve kırmızı halılardan anladığım kadarıyla gözde ya da dudakta koyu bir renk hakimiyeti mutlaka olmalı. Hadi bakalım şimdi ayna karşısına, vakit bu senenin renklerini deneme vaktidir. ;)

Görüşmek üzere...


 

Hiç yorum yok: