26 Eylül 2012 Çarşamba

Çamaşır Dosyası Vol.2

 
Sütyen konusunu hallettiğimize göre, kilot seçerken dikkat edileceklerden bahsedebiliriz. Rengi, tipi, duruşundan önce ilk dikkat edilecek nokta kalitesidir. Kumaşı önemli. Zira hijyen ve sağlık bütün güzel görünme çabalarının önünde olan bir konu. Ek olarak; alerjik bir yapınız varsa, sizin için daha önemli olmalı. Koton kumaşı ve renklendirmek için boya kullanılmamış çamaşırları tercih etmelisiniz. Gerçi genel olarak, doğal renkler kullanılan çamaşır önceliğiniz olsun. Ve altını çizerek söylüyorum özellikle yaz aylarında naylon kumaşlardan uzak durun.


 

 
 
 
Sizi sıkan ve içinde rahatsız olacağınız çamaşırlar, verdiği rahatsızlığın yanında kötü bir görünüme neden olacaktır. Şiddetle kaçının. Üstünüze tam oturan çamaşırları kullanın.
 
Şık bir pantolon ya da etek giyecekseniz eğer, içinize dikişleri çok belli olan bir çamaşır giyip görüntü katliamı yapmayın. Bu tip kıyafetlerin altına dikişsiz çamaşır ya da tanga tercih edin ki bu sorunu çözülsün. ;)  Ya da en azından kalın kumaşlar ve üzerinize büyük gelen çamaşırların da aynı katliamı yapacağınızı bilip, doğru çamaşırı seçin.
 
Geniş kalçalı kadınların iç çamaşırı seçerken daha dikkatli olmaları gerekmekte. Zira tek bir öneriyle bu seçimi sorun olmaktan çıkarabiliriz: Kalçalarını saran şort külotlar tercih etmeleri onlar için avantajdır.
 
Oturup kalkarken çamaşırınızın görünmesi kadar sinir bozucu bir rahatsızlık olmasa gerek! Çözümü düşük belli çamaşırları tercih etmek. :)
 
Ve son olarak, her bayanın sahip olması gereken g-stringler... G-Stringlerin en önemli özelliği üzerinize çok dar veya ince bir şeyler giyseniz dahi külot izi gibi sorunlar yaşamazsınız. Bu durumda dolapta bulunması gerekenlerin listesine g-string'leri mutlaka ekleyin. ;)
 
 
Görüşmek üzere...

 
 
 
 
 

Hiç yorum yok: