27 Ağustos 2012 Pazartesi

Zara 2013 Sonbahar/Kış Sezonu


2013 kış sezonu hakkında bilgi verme vakti gelmiş, hatta geçmektedir. Markalar koleksiyonlarını tanıtmaya başladılar bile. En sevdiğim: aynadaki kendim' de size en sevdiği markalardan bahsetmeye hazır. :) Bugün dolabımın vazgeçilmezler bölümünde sık sık karşılaşabileceğiniz bir markadan, ZARA' dan bahsedeceğim.

2013 Kış koleksiyonuna baktığımızda cıvıl cıvıl renklerden ziyade pastel tonlarını, siyah ve beyazın vazgeçilmez uyumunu görüyoruz. Reklam çekimlerinin de siyah beyaz olması Zara'nın 2013 için neler sergileyeceğinin göstergesi olsa gerek. Asi ve keskin hatlardan oluşan koleksiyonun 70'lerin ruhunu yansıttığını da ayrıca belirtmek isterim.

Koleksiyonda dikkat çeken diğer bir nokta ise zımbalar! Zımbalı ceketler ve trikolar göz dolduruyor. Baskılı pantolonlar, sezonun trendi peplum elbiseler ve asimetrik kesimler Zara' da bol bol karşılaşabileceğiniz parçalar.

Ve Zara' da görmekten keyif aldığım; ayrıca, bir değil bir kaç yazıyı hak eden başlı başına diğer bir olay: Deri! Montlar, pantolonlar, yelekler 2013 yılında Zara'da oldukça popüler. Sanıyorum ki bu popülerlik sadece Zara'yla kalmayacak. :)

Fotoğrafları incelediğinizde, Zara'dan bu sene yine vazgeçemeyeceğimizi eminim kabul edeceksiniz. ;)



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok: