24 Ağustos 2012 Cuma

At kuyruğu!

Saçlarım uzadıkça fönsüz gezesim gelmiyor. Sanki fön çektirince daha uzun görünüyorlar. Karman çorman yaptığım topuzları unuttum diyebilirim. Ancak bu sabah en sevdiğimin aynadaki at kuyruklu halim olduğunu fark ettim. At kuyruğu yapmayı özlemişim.

Gece dışarı çıktığınızda, gündüz kahve keyfi için arkadaşlarınızla buluştuğunuzda, spora giderken, plajda, sokakta, kısacası her yerde rahat kullanabileceğiniz şık bir saç modelidir at kuyruğu. Ayrıca alternatifleri olan bir modeldir. İster düz saçınızı ister dalgalı saçınızı at kuyruğu olarak toplayın. Veya ister ensenize yakın ister tepeden toplayın. Kesin olan hepsinde zarif görüneceğiniz.

Tabi en önemlisi yüzünüzün şekline uygun olarak saçınızı toplamanız. Üstüme düşeni yaparak bir iki ufak ipucunu sizinle paylaşayım. Yuvarlak yüzlüyseniz at kuyruğunuzu krepeler ile yükseltin. Böylece uzun ve ince yüze sahip olabilirsiniz. Dikdörtgen bir yüze sahipseniz keskin hatlarınızı açıkta bırakmayın. Perçem veya saçınızın önlerinden çıkaracağınız 2 tutam saçla at kuyruğunu yüzünüze uygun hale getirebilirsiniz. Geniş bir alın ve dar bir çeneye sahipseniz mutlaka perçemlerle yüzünüzü dengelemelisiniz. En şanslılar ise oval yüzü olanlar. At kuyruğunu istedikleri gibi kullanabilirler, onlara bütün at kuyrukları muntazam olarak yakışacaktır.

Kaçınılmaz olarak, at kuyruğunu en çok hangi kıyafetle kullanmayı sevdiğimi sizinle paylaşmak istiyorum. Straplez elbise! Çünkü gerdanınız açıkta kalır, bu da sizi hem çekici hem zarif yapar.

Ben bugün at kuyruğumla işe geldim! Siz de bugünü at kuyruğu ile geçirmeye ne dersiniz? ;)



 
 

 
 

 
 
 
 
 

 
 



Görüşmek üzere...














 

Hiç yorum yok: