29 Ağustos 2012 Çarşamba

Mango 2013 Sonbahar/Kış Sezonu


Mango'ya gelsin sıra! Mango'yu bu sezonda yine Kate Moss ile görmekteyiz. Marka-ünlü iş birlikleri içinde sevdiğimiz bir ikili olmuşlardı zira.  Kate Moss'lu Mango kataloğunu inceleyerek, 2013 sonbahar/kış sezonu için Mango bize neler hazırlamış bir bakalım.


 
  
Koleksiyon gerçekten çok rahat. Hazırlanan kıyafetlerle kombin yapmak çok kolay ve sonucu kaçınılmaz olarak şık! Mango yaz cıvıltısını kışın ağırlığına bırakıyor. Kırmızı, füme, lacivert, klasik siyah-beyaz, taba ve mor renk tonlarının hakim olduğu bir koleksiyon hazırlamış. Pastel tonlar ise geçen senelere oranla daha az kullanılmış.

Trendlerin gerisinde kalması mümkün olmayan Mango, asimetrik kesimli etekler ve elbiselerle göz dolduruyor. Bu asimetrik kesimli elbiseleri tamamlamak için salaş triko ve hırka hazırlamışlar, iyi de yapmışlar. Pantolonlar da ise İspanyol paçalar dikkat çekiyor. Bu yıl her yerde İspanyol paça pantolonları göreceğiz sanırım. ;)

Mango; günlük yaşamınızda sizi rahat ettirecek parçalar hazırlayan bir marka. Ama bu rahatlığın aynı zamanda şık olduğunu söylemek gerek. Hatta yine markanın aksesuarlarını kullanarak, gece dışarı çıkarken de günlük kombininizi kullanabilirsiniz.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Görüşmek üzere...
 

Hiç yorum yok: