29 Ağustos 2012 Çarşamba

Topshop 2013 Sonbahar/Kış Sezonu

Topshop! İtiraf ediyorum alışveriş yaparken çok aklıma gelmiyor. Ama bir Topshop mağazasına girdiğimde kaybettiğim bir eşyayı bulmuş gibi seviniyorum. Elim kolum dolum çıkmamam imkansız. :) E peki Topshop 2013 kışı için ne hazırlamış, bir göz atalım. Topshop kış koleksiyonunu alternatifler sunarak hazırlamış. Dört stillik seçenek sunuyor bizlere...

Factory Girl stilinde ise 60' ların izine rastlıyoruz. Ekose desenli dar pantolonlar, bol kesim kazak ve monokrom renkli hırkalarla kombinlenmiş. Factory Girl için sevimli ve feminen bir tarz diyebiliriz. Scandi Gril stilinde ise koyun yünü, suni deri ve örgü kazaklar karşımıza çıkıyor. Daha rahat bir tarz denebilir. Zira vintage kotlar ve de yarım çizmeler bu stil altında kullanılmış.

Pennysylvanian Military stilinde meskülen feminen çizginin yan yana ne kadar şık durabileceğini görüyoruz. Zarif desenler ve çiçekler, kamuflaj detaylarla birlikte kullanılmış. Son olarak, Sensationalist! Kadınların ışıltılı ve parlak dünyasına sesleniyor. Payetli kıyafetler, taşlarla süslenmiş gömlekler, diz üstü püsküllü elbiseler -ki en sevdiğim- bu stilin içinde karşımıza çıkıyor.




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Görüşmek üzere...

 

Hiç yorum yok: