10 Ağustos 2012 Cuma

Erkekler Rengarenk!

Hani biz renkli pantolonları severek giyiyoruz da, bu renkli pantolon çılgınlığı erkek giyimine bulaşırsa ne olur? Bir haftadır inanamayan gözlerle etrafıma bakıyorum; kırmızı pantolon giyen erkekler dolanıyor etrafta. İstanbul' da yaşasam bu kadar hayret etmem, ancak Samsun' da inanın dikkat çekiyor.

Kabul etmek lazım, kimine hiç ama hiç yakışmıyor. Bırakın denemelerini akıllarına bile gelmesin mümkünse. :) Ama işte taşımakla alakalı, yakışana da gerçekten yakışıyor. Üstelik sadece kırmızısı değil, mavi, yeşil, sarı...

Erkek adam renkli pantolon giymez kalıbından çıkıp en azından gidin bir mağazaya deneyin. Çok iddialı bir renk olmasına gerek yok, size gidip cart bir yeşil deneyin demiyorum. Mesela maviyle başlayabilirsiniz. Yakışmışsa alın bir tane. Çünkü önümüzdeki seneler renkli erkek pantolonları daha çok hayatımıza girecek.

Nasıl giymeniz gerektiğine gelirsek; en kurtarıcı kombin beyaz düz t-shirt ile olanıdır. Ayakkabı olarak Converse ya da espadril tercih edebilirsiniz. Daha tarz bir görünüme sahip olmak isteyenler -ki umarım çoğunluktadır-  jean gömlek giymeyi denemeli. Tabi siz karşıma geçip ,ben t-shirt üstüne blazer ile tamamlayacağım derseniz, taktirimi kazanırsınız.

Prada ' dan,Kenzo' ya bir çok ünlü marka erkekler için renkleri kullanmayı seviyor. Türkiye' de ise Bershka, Colins, Mavi Jeans rengarenk pantolonları bulabileceğiniz markalar.
Erkek renkli giyer mi giymez mi diye tartışmayın! Aynada kendini renkli sevmişse giyer. Kalıplardan çıkıp az da olsa modaya ayak uydurun beyler, pişman olmazsınız. :) Görüşmek üzere...



           



            



     


2 yorum:

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

çok karizmatikler dimi ama:)

Adsız dedi ki...

bana katılanların olduğunu duymak çok hoş! :)