7 Ağustos 2012 Salı

Binici Pantolonu

Bizi bizden alan trendler, alışveriş yapmak için tek başına neden olan trendler, fazla takip etsen ikoncan dedirten , ilgilenmesen zevksizliğe kadar götüren trendler! Onları kovalarken perişan olmayın. En sevdiğiniz aynadaki kendiniz olsun diye, bu blog onları sizin için kovalar :) Bu kadar reklam bence yeterli olsa gerek.;) Trendler üzerinden yaptığım bu hızlı girişi, çoktandır ortalarda görülmeyen ancak 2013 kışında sıkça karşılaşacağımız binici pantolonlarıyla devam ettiresim var bugün.



Tabi ki kesimleri nedeniyle bu ismi almışlar. Zira binicilik için kullanılan orijinallerinden farklılar. Yüksek bel, dar paça ve basen kısmı biraz daha bol olan bu pantolonlar uzun bacaklı kadınların daha çekici görünmesini sağlıyor.

Binici pantolonları kısa üstlerle kombinleyebilirsiniz. Ancak bu kombin için  basenleriniz küçük olmalı. Pantolon dar, üst kısa; basenler resmen ortada! Peki ya basenleriniz birazcık büyükse binici pantolondan kaçınmak mı gerekiyor? Tabi ki hayır... Tunikler ne için var, değil mi ama? :) Tunik, kısa botlar ve birazcık dar bir binici pantolon, ideal kombindir.

Ve kendi favori kombinimi açıklıyorum! Binici pantolon, vücuda çok yapışmayan bir t-shirt, deri ceket ve botlar. Gayet rahat ve şık olacağınız garantidir! Size çok kışlık gibi gelmiş olabilir ve haklısınız da... Ancak binici tarzı, kışın hakimiyetini sürdürdüğünde daha güzel oluyor.
















Ve sevdiğim binici pantolon kombinlerinden sadece bir tanesi, sizin için! Görüşmek üzere....

binici






Hiç yorum yok: