17 Temmuz 2012 Salı

Vichy Liftactiv Serum 10


Kullandığım ürünler konusunda çok hassasım. Bir ürünü kullanmaya başlamak için zor karar veririm ve eğer memnun kalmışsam aynı oranda zor vazgeçerim. Cildim için ilk tercihimin DDF olduğunu blogumu takip edenler bilir. Açıkçası diğer ürünleri denemek bile içimden gelmiyor. Ancak sevdiğim bir arkadaşım beğendiği bir ürünü, aklıma yatan nedenlerle tavsiye ederse o ürün denenmeye layıktır...


Ve eczacı olmanın verdiği avantajla dermokozmetik konusunda her gün yeni bir ürünle tanışıyorum. Bu sefer ki ürün tanıdık bir ürün, ancak iddiasının büyüklüğü dikkat çekici. VICHY Liftactiv Serum 10' a bir göz atacağız bugün.



Sanırım mucize de denebilir kendisine. Zira 10 dakika içinde gözle görülür düzelme gibi iddiası var. İnanılmaz değil mi, Hani 'hadi ordan olur mu öyle şey?' dedirten türden. İlk bir aydan dört ana kırışıklık bölgesinde inanılmaz etki sağlıyormuş.


İlk damladan itibaren pürüzsüzlük, yumuşaklık ve ışıldayan cilt vaat ediyor. Formülünün yoğun olmasına güvenerek bu yola çıkmışlar. Şu anda ürünün paraben içermemesi bana çekici geliyor. Her yaşlanma karşıtı üründe olduğu gibi bu üründe de hyaluronik asit bulunuyor. Mucizeyi gerçekleştiren molekül ise ramnoz (rhamnose).


VICHY' nin uzmanları 50'den fazla yaşlanma karşıtı molekülü izlemiş, denemiş; ramnoz kadar etkilisini görmemiş. Tabi hemen patentini kapıp serumu üretmişler. Ramnoz aslında bir bitkisel şeker, karbonhidrat yani. Ramnozun en aktif kısmını serumun içeriğinde kullanmışlar. Beni heyecanlandıran kısmı da bu. Şu ana dek bildiklerimizden farklı bir molekül. Tabi kesin konuşmak için denemek lazım ya da denemiş birini gözlemlemek. Yine de yaşlanma karşıtı ürün kullanmak isteyenlerin 'incelenecekler' listesinde üst sıralarda olmayı hak ediyor.

Takipçilerim bilir; YSL'nin Forever Youth serisinde de aynı heyecanı yaşamıştım. Zira o da farklı molekül ve başarılı ürünlerden oluşan bir seri. Bu ürünleri hatırlamak ya da kıyaslamak isteyenler, tam buraya tıklayabilir. Son olarak ürün 30ml'lik şişede ve fiyatı 98 TL. Ve tabi ki eczanelerde :)







Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok: