16 Temmuz 2012 Pazartesi

Dekolte için Florame Bust Oil



Deniz ve güneşle geçen bir hafta sonunun ertesinde, pazartesi sendromunun dibine vurmuş durumdayım. Üstelik cuma günü de işi ektiğimi söylesem; üç günün üstüne şu anda nasıl boğulduğumu daha iyi anlatmış olurum sanırım. İşte böyle bir pazartesinin sabahında adaptasyon sürecini hızlı geçirmek için masama konmuş evraklara ve postalara göz atayım dedim. Elime geçen 'Eczacı' dergisini sabah kahvesiyle iyi gider fikriyle incelemeye başladım. İyi de yapmışım, zira sizinle paylaşmak istediğim bir sürü ürünle karşılaştım.

Dikkatimi çeken ilk ürün Florame Bust Oil, göğüs ve dekolte şekillendirici yağ.






Yalan yok, ben dekolte severim. Yazın ayrı bir güzel oluyor ama mevsim ayırmam dekolte konusunda.  Dekoltenin nasıl durduğu önemli, sanıyorum bu nedenle Florame Bust Oil dikkatimi çekti. Satensi, sıkılaşmış bir dekolte bölgesi vaat ediyor.

İçeriğine göz atacak olursak, turunç esansiyel yağı ile cildi yeniliyor ve elastikiyet kazandırıyor. Paçuli esansiyel yağı ile sıkılaşma sağlarken , gül ağacı kırışıklıkların üstesinden geliyor. Papatya yağı kıvrımlarınızı sıkılaştırarak yeniden şekillendiriyor. Boabab ağacı yağı cildinize elastikiyet ve esneklik kazandırıyor. Daha önce de saçınıza uygulamanızı tavsiye ettiğim argan yağı, kuşburnu yağıyla birlikte cildinizi yeniliyor. Ve son olarak bu kadar yağın içine koydukları inci tozu ise dekolteyi aydınlatarak satensi bir görünüm veriyor.

Uygulamasına gelirsek; dairesel hareketlerle aşağıdan yukarıya masaj yaparak kullanılıyor. Kullanmadan önce çalkalanması gerektiğini hatırlatayım.
 
Ve sanırım ürün hakkında verilecek en güzel bilgi; hamilelik ertesinde, emzirme dönemi bittikten hemen sonra ve kilo kaybından sonra kullanılmasının şiddetle önerildiğidir. Ürün 50 ml ve fiyatı 90 TL ve tabi ki eczanelerde bulmak mümkün.
 
 
 



Florame'in sıkılaştırıcı ve inceltici vücut yağlarından pürüzsüzleştirici vücut peeling'lerine kadar bir sürü ürünü mevcut. Doğal yağları içeren ürünlere merakınız varsa http://www.florame.com.tr ' i ziyaret edin derim.
 
Görüşmek üzere...
 


 

Hiç yorum yok: