8 Temmuz 2012 Pazar

Espadriller ;)

Espadril, benim için tatil demek gibi bir şey! Özellikle düz olanları. Onları jean şort ve düz, sade bir t-shirt ile kombinleyip, bu kombini de sırt çantasıyla tamamladıktan sonra kendimi yollara atmak geliyor içimden. Bütün bir kıyı şeridini gezmek, denize girmek, güneşlenmek, orda burda takılmak! Bir çift espadrilin hissettirdiğine bakar mısınız? :)




Birbirinden şık, desen desen , renk renk espadrilleri beğenmemek mümkün mü? TOMS' un espadrillerinin her sezon ne kadar talep gördüğü aşikar. Ancak son bir kaç senedir her markada espadril bulmak mümkün. Alternatiflerin artması fiyatlara da yansıyor. İnanması zor ama 20 liraya da espadril bulabilirsiniz, 400 liraya da...

Rengarenk düz renklileri her şeyle giyebilirsiniz. Biraz daha hareketli kombinler için geometrik desenli olan ya da puantiyeli espadriller mevcutken, romantiklere göre floral desenli espadriller de unutulmamış. Hatta bu espadril çılgınlığı sınır tanımıyor. Kilim desenlisi, cupcake desenlisi, dantellisi!

Bir pazar günü için espadril en uygun konu olur diye düşündüm! Umarım eğlenerek okursunuz. Tabi fotoğraflara göz atınca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.


























Sıra benim favorimin hangisi olduğunu söylemeye geldi! Karar vermek benim için zor. Ama dantelli olanları gördüğümde heyecanlandığımı belirtmeliyim. Sonra da şu cupcake desenliler. Onlar da harika! :) Yazmaya devam edersem sırayla hepsini söyleyeceğim sanırım. Görüşmek üzere...










2 yorum:

FASHION HOUSE dedi ki...

Bu ayakkabılar gerçektende harika görünüyorr

http://melike-fashionhouse.blogspot.com/ bloğuma beklerimm izleyicinimm :))

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim.. bloguna hemen baıyorum..
görüşmek üzere... :)