12 Haziran 2012 Salı

Bembeyaz gülümsemeler

Aynaya bakarken kendinize bir gülümseyin. Sonra da dişlerinize bir bakın bakalım, yeteri kadar beyaz mı. Gerçi herkes bembeyaz dişlere sahip olacak kadar şanslı değil. Zira diş rengi kişiden kişiye farklılık gösterir. Kullandığınız antibiyotiklerden, içtiğiniz suyun florür miktarına kadar pek çok şey diş renginizi etkiler.

Yine de dişlerinizi en beyaz haline kavuşturmak için neler kullanılabilir bir bakalım... Tabi size en uygun olanı bulmanız için diş hekiminizle bir konuşun yine de. :)




Sensodyne Beyazlatıcı Diş Macunu
Hassas dişler için özel olarak formüle edilmiş ve bu dişlerde gün boyu koruma sağlıyormuş. 'Diş minesini korumak amaçlı düşük aşındırıcı formüle sahip olup diş üzerinde oluşan lekeleri nazikçe ve etkin şekilde temizleyerek dişlerin doğal beyazlığına kavuşmasına yardımcı olur.' gibi bir iddiaları var. Kendisi köpüren bir jeldir. Daha önce tercih ettiğim bir diş macunuydu ama bana uygun değilmiş sanırım. Zira öyle pek de beyazlatıcı etkisini göremedim. Fiyatı 13 TL. 



Signal White Now Diş Macunu Anında BeyazlıkAnında beyazlatır iddiası olmasa iyi olurdu. Zira anında beyazlattığı falan yok. Sürekli kullanımda bir miktar fayda sağlayabilir. Diş macunundan çok jel kıvamında olduğunu ayrıca belirteyim. Fiyatı 11 TL.

Plus White Ekstra Beyazlatıcı Diş Macunu
Plus White çift etkili leke çıkarıcı diş macunu; kahve, çay, tütün ve şarap lekelerine meydan okuyor. Dişlerin daha beyaz ve daha parlak görüneceğini söylüyor. Signal gibi bu macun da jel kıvamında. Fiyatı 16 TL.






Arm & Hammer Advanced Whitening Diş Macunu
Bu benimki! Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine başladım kendisine, gayet memnunum. 3 tona kadar beyazlatma iddiasında. Kaldı ki beyazlatıcı diş macunlarının diş minesine zarar verdiği gerçeği mevcut. Ancak Arm & Hammer, içeriğinde doğal bir mineral olan karbonatın inceltilmiş mikrogranüllerinin bulunduruyor ve  karbonat en düşük aşındırma kat sayısına sahip olduğundan diş minesine zarar vermeden beyazlatıyor. Fiyatı 14 TL. Sizden saklayacak değilim, tam beyazlık için Listerine Stay White Beyazlatıcı Gargara ile birlikte kullanıyorum. Almak isteyenler için gargaranın fiyatını da söyleyeyim, 15 TL.


Bembeyaz gülümsemelerle görüşmek üzere :)





1 yorum:

Adsız dedi ki...

İlginiz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)