13 Haziran 2012 Çarşamba

Leighton Meester

Gossip Girl' in kumpasçı güzeli Blair Waldorf' u canlandıran Leighton Meester, aynen dizideki gibi özel hayatında da moda dünyasının ışıklarını üstünde toplamayı başaran güzellerden. Genel olarak kendine has, sade ve çekici bir giyim tarzı var.

Değişken stili olan Meester, bir bakmışsınız bir çocuk gibi doğal görünüyor, bir bakmışsınız çok çekici bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Yani öyle bir hatun ki doğal ama şuh, sade ama çekici! Belirsiz ve sade stili olan Leighton Meester, kendine neyin yakışacağını çok iyi biliyor. Onun kendi içince anlamlı stilini birazcık mercek altına alalım bakalım.

Mini etekleri sevdiğini söyleyebiliriz. Burada kendisine katılıyorum çünkü yıllar izin verdiği sürece bacaklarınızı gösterin. Zira bu zalim yıllar geçtikçe uzun eteklerle yetinmek zorunda kalabilirsiniz. :) Leighton Meester'dan bahsetmeye devam edersek, sade yanı özel gecelerde uçup gidiyor. Şık ve iddialı kıyafetleri tercih etmekten kaçınmıyor. Kaldı ki bu özel gecelerde minilerini bir yana bırakıyor; uzun elbiseleri ile romantik bir prenses oluyor.

Söz makyaja gelince güzelimiz yine doğal yine doğal! Pastel tonları kullanmayı seviyor. Bence abartılı makyaja da ihtiyacı yok, yüzünün kendine özgü bir güzelliği var. Doğal makyajla bunu daha çok vurguluyor. Uzun kahverengi saçları kendisinin vazgeçilmezi sanki. Gerçi sarışın olmayı da denemiş ama başarılı bir çalışma olmamış. Sonuç; uzun kahverengi saçlı Leighton Meester şahane. :)

'Hem öyle tarzı var ama hem de böyle diyorsun, bir şey anlamadım' diyenlere fotoğraflarla anlatayım bakalım.






 





  


Şimdi anlatabildim mi? :) Görüşmek üzere...









1 yorum:

mad poet dedi ki...

eğer bilmeyen varsa söyleyeyim. Leighton aslında doğal sarışınlardan. Ama tabi ki kahverengi saçlarıyla daha hoş