23 Haziran 2012 Cumartesi

Angels Never Die

Çok uzun zaman yabancı bir marka sandığım Angels Never Die meğerse iki çılgın Türk'ün elinden çıkmış. 2000 yılında başlamışlar tasarlamaya ve bu zamana kadar dünyanın dört bir yanına mağazalar açmışlar. İspanya'dan Amerika'ya, Hong Kong'dan Fransa'ya; 18 ülkede mağazaları bulunuyor.

Farklı dokuları, zarif ve şık dokunuşlarla anlaşılmaz bir şekilde çekici tasarımlara dönüştürüyorlar. Çok spor sandığınız bir bluzun sırt dekoltesiyle yakaladığı seksapaliteye inanamazsınız. Hem gayet spor ve rahat hem çekici ve seksi oluna biliniyormuş, Angels Never Die ile anladım. Her yerde görebileceğiniz dekoltelere sahip değiller. Trendleri pek umursadıklarını düşünmüyorum. Kendi trendlerini yaratıyorlar. Kesinlikle sıradan değiller. Üstelik tasarımlarda emek çok, çünkü el işi işlemeler kullanıyorlar. Etiketlerinde bile işleme mevcut. :)

Fiyatlarına gelirsek, üzgünüm çok uygun değil. Ama kendi tarzı olan ve emeği bol olan bu tasarımlar için çok da pahalı değiller. Dolabımda yer almış bu markanın 2012 yaz sezonu için hazırlanmış videosunu izlerken ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.



www.anvrdie.com ' a girerek markayı yakından tanıyabilirsiniz. Online alışveriş yapmanız da mümkün. Benim şehrimde yani Samsun 'da yaşayan kadınlar için Angel Never Die' in ürünlerini 56'lardaki Babadağ'da ve Lovelet AVM' de Via Del Corso' da bulabilirsiniz. Hadi şimdi detaylarıyla tarz oluşturan Angels Never Die kıyafetlerine de bir göz atalım.






















 Görüşmek üzere...



Hiç yorum yok: