22 Haziran 2012 Cuma

L’Oréal Professional: INOA

Kadınlar kendilerinden sıkıldıklarında ilk olarak saçlarıyla oynarlar... Kısa kestirmek ya da boyatmak büyük bir değişim isteği olsa da bir anlık karar bile kendinizi kuaför koltuğunda bulmanıza nedendir. Bir de bu değişimi beğenmemek var ki; sonu depresyon. :) Kesimden dönüş zaten yok, ancak boya söz konusuysa yapılabilecek işlemler mevcut. Lakin saçı yıpratmamak önemli...


İstediğiniz rengin canlı ve parlak haline sahip olurken saçlarınızı yıpratmamak için boyanızı seçerken dikkatli olmalısınız. Tabi bir de yaş ilerledikçe sahip olunan beyazlar var ki, bu inatçı saç tellerini kapatmak bazen zorlu olabiliyor. Saçınızda en iyi rengi elde etmek için boyalarda amonyak kullanıldığını biliyoruz. Amonyak kokusunu ve de saç tellerini yıpratma oranını düşündüğümüzde rahatsız olmak normal. Buna karşın L’Oréal Professional yeni bir saç boyasıyla bunlara meydan okuyor: INOA!




Tamamen farklı bir saç boyası teknolojisi denebilir. Bu teknolojinin adı yağ iletim sistemi (ODS: Oil Delivery System). İşin Türkçe'si, mineral yağlarla zenginleştirilmiş saç boyası. Amonyak yerine de alkalin kullanılmış; bu da kokudan kurtulmayı sağlıyor. Ve tabi ki klasik boyalara oranla saç tellerine %45' ten fazla özen gösteriyor.

Boya gözünüzün önünde hazırlanıyor. Hazırlanışını izlemek eğlenceli, bana pasta kremasını hatırlattığı için saçım boyanırken sonsuz bir tatlı isteğim oluyor. Boyanın saçta bekleme süresi 35 dakika.

Bekleme süresinden sonra, boyayı sonlandırmaya geçiyoruz. Sırada kuru ve ıslak emülsiyon uygulaması var. 'O ne?' dediğinizi duyar gibiyim. Bana sorarsanız tam olarak saça masaj yapmak demek. Bu işlemde bir kaç dakika sürüyor. Son aşama da kendi şampuanıyla saçın yıkanması. Veeee bitti!




Toparlarsam INOA; sıcak ya da soğuk bir renk olsun, istenilen rengin birebir elde edilmesini sağlayarak parlak, bakımlı ve pürüzsüz saçlar sağlıyor. Boyadan sonra saçlar yumuşaklığını kaybetmiyor. Ayrıca açıcı kullanmaya gerek kalmadan saçı 3 tona kadar açabiliyor; tek şart saçınızda daha önceden boya olmaması. Kesin ve emin konuşuyorum, çünkü iki yıldır kendisinin müdavimiyim. :)





INOA' yı yakından tanımak isteyenler  http://www.inoa.com.tr/ 'yi ziyaret edebilirler.
Görüşmek üzere...






 

3 yorum:

Loreal Inoa dedi ki...

Kesinlikle Inoa'yı tavsiye ederim. Kullandıktan sonra diğer boyalardan farkını rahatlıkla görebiliyorsunuz. Deneyin farkı analayacaksınız.

Unknown dedi ki...

gerçekten öncesinde boya uygulaması olmaması mı gerekiyor cevap verebilirmisniz bana bende netten alıp kuafore boyatmayı düşünüyorumda

Adsız dedi ki...

evet saçınızda boya olmamalı.. tek kötü yanı bu :(