9 Mayıs 2012 Çarşamba

Bir güneş tavsiyesi: Solante


Güneşin zararlı ışınlarında korunmak gerektiğini mümkün olan her yazımda üstüne basa basa söylüyorum. Şu an için size zarar vermediğini sanabilirsiniz ancak yıllar ne getirir bilinmez. Kaldı ki artık yılların geçmesini beklemeye de gerek yok; lekeler, akneler, su toplayan ciltler hemen kendini gösteriyor. SPF etkili güneş kremi kullanmanız gerektiğini söylemek yerine gidip size en uygununu almanızı gerektiren tek bir ürün serisinden bahsedeceğim. Eczane ürünü olduğunu ve kendilerini severek kullandığımı belirteyim: Solante Güneş Koruyucu Krem Serisi

Tüm ciltlere uygun Spf 30, Spf 50 losyonları ve de Spf 50 kremi bulunmakta. İmmünolojik koruma, antioksidan etki ve nemlendirme belirgin özellikleri. Ancak sevdiğim yönü tıbbi bir serisinin bulunması. Bu seriden bahsedeyim biraz...





Solante Acnes; Spf 50 korumasının yanı sıra akneli ciltleri güneşten korumak için geliştirilmiş bir krem. Salisilik asit içeriyor. Cildin yağlı görünümünü azaltarak matlaştırıyor. Anti-aging ve antioksidan etkisi de mevcut. Nemlendirici etkisi var diye her ürünün altına yazmayacağım çünkü hepsi ultra ultra nemlendiriyor. Solante Acnes Tinted alternatifiyle kapatıcılık sağlıyor, zira Tinted renkli olduğundan fondöten ve pudra ihtiyacını ortadan kaldırıyor.


Solante Tele-rubor; güneşe çıktıkça kılcal damarlarınız daha cok belirginleşiyor ve de kızarıyorsanız  -ki eğer bu sorun için dermatoloğa gitmişseniz ve muhtemel teşhis rozase ise- bu ürünü kullanmalısınız. Antioksidan etki bunda da mevcut. Aslında Spf 50 olduğunu söylememde gereksiz çünkü tıbbi serideki her ürün bu özellikte. Solante Tele-rubor'un da Tinted seçeneği mevcut.


Solante Atopica; alerjik ciltler için ideal. Zira güneşe karşı azıcık bile duyarlıysa cildiniz tek kalemde tercihiniz olsun. Ek olarak antioksidan etkisi bulunmakta.


Solante Pigmenta; en başarılı bulduğum ürünlerinden. Güneşle birlikte cildinizde lekeler oluşuyor ya da artıyorsa düşünmeden koşun gidin alın. Aynı zamanda anti-aging ve antioksidan etkili.


Solante Antiox, spesifik olarak anti-aging özellikli. İlerleyen yaşlarda dahiyane bir tercih.


Solante Irrita, Solante Actinica, Solante Immuna serinin diğer kremleri. Daha spesifik olduklarından dermatolog tavsiyesiyle kullanılmaları gerektiğini düşünüyorum.


Ayrıca, Solante hamile bayanları özellikle düşünmüş. Aranızda bebek bekleyen varsa Solante Pregna ile güneşlenmenin tadını çıkarabilir. Mineral filtrelerle özel koruma sağladığından sür kremi, çık güneşlen.  ;)


Güneş kremlerini etkili bir kullanım için günde birkaç defa uygulamak gerekiyor. Solante'nin üretim teknolojisi günde bir defayı yeterli kılıyor. Tabi her halükarda aşırı terleme, denize ya da havuza girme gibi nedenler yineleme gerektirir, hatırlatayım.


Bana gelirsek, geçen sene Solante Acnes'i kullanmıştım. Gayet başarılı bi ikiliydik. Bu sene akne sorunum kalmadığı için tüm ciltlere uygun olan ürünlerinden birini kullanmayı planlıyorum.


Solante' leri indirimli almak için; 


http://www.vavendu.com/solante-gunes-urunleri-pmk79

Yaz boyu güneşin tadını çıkarın. Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok: