13 Nisan 2012 Cuma

Gömlek elbiseler

Her mevsim rahatlıkla kullanılabilen gömlek elbiseler nedense çok trend bir parça olamadı gitti. Ama bence her dolapta bulunması gerekenlerden. Hem rahat hem şık...

Benim favorim vücuda oturmatan, dökümlü olanlar. Bir kemerle kombinlediğinizde gayet hoş bir görünüm kazanırsınız. Bu arada dökümlü dediysem de size beş beden büyük, çuval gibi duran bir gömlek elbiseyi kastedmiyorum. Zira öyle bir elbiseyle erkek arkadaşınızın gömleğiyle dışarı çıkmış gibi olursunuz, dikkat.

Kışın altına tayt giyerek ve de çizmeyle kombinleyerek kullanabileceğiniz gömlek elbisenizi yazın parmak arası terlikler, sandaletler ve de babetlerle çeşit çeşit kombinleyebilirsiniz.

Üstelik drape,sarma ve katlama kullanarak bayağ bayağ tarz olan modelleri de mevcut. Çok tarz bir görünüm sevmeyenleri de boş geçmeyelim; spor ve klasik modelleri bir çok markada bulmak mümkün. Bu da hem gece hem gündüz kullanabileceğinin resmidir. :)

Bu arada kazalara neden olmamak için çok kısa olanlarını taytla kullanmanızı tavsiye ederim. Ne de olsa bir rüzgarlık canı var. :)

Ve benden son bir tavsiye, gömlek elbise giyecekseniz aksesuarı eksik etmeyin. Şapka, güneş gözlüğü, kolye...Gömlek elbisenize uygun birini mutlaka kullanın.














 Görüşmek üzere...







2 yorum:

zeys dedi ki...

gomlek elbıselerı bende cok sevoırum kısın taytla kurtarıcı olabılıolar :)
bu arada blogunu yenı kesfettım :) takıpteyım..benımkıne de beklerım..ıyı haftasonları :)

http://zeysfashionroom.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Merhabalar,

Katiliminiz ve guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Kesifler karsilikli :) blogspot, twitter ve faceden takipcinizim ....guzel gunler :)