11 Nisan 2012 Çarşamba


Beyaz giy, söz olsun ;)

Kışa girerken dolabın derinliklerine attığımız, bahar gelirken o derinliklerden çekip çıkardığımız, hiç bir zaman modası geçmeyecek parçalar var ya; işte onlardan biridir beyaz pantolon :) Kumaş olur, jean olur ama bir tane mutlaka olur. Eğer sizin dolapta yoksa hemen bir tane edinin. Zira her türlü kombine açık bu parça yaz için pek kullanışlı...

Dar paça ve skinny bir kesimleri salaş bluzlar ve tişörtler giyebilirken, bol ve geniş kesimli bir paça için kısa ve dar bluzlar tercih etmeniz beyaz pantolonlar için daha yerinde bir tercih olacaktır.

Beyaz pantolon birçok renk ile kombine edilebilir. Lacivert, pembe, yeşil, gri, mavi, pudra, ten rengi ile rahat rahat kullanabilirsiniz. Benim ilk tercihim ten rengi bluz ve ayakkabıyla yapılan kombindir. Gayet şık görüneceğinizin garantisi bendedir. :) 

Lacivert, beyaz ve kırmızı renklerin ön planda yer aldığı kombin eskimeyen, sürekli karşımıza çıkan şık kombinlerden biri. Beyaz pantolon üstüne lacivert gömlek giyip, ayakkabı tercihi de kırmızıdan yana yaptığınızda yaz için ideal bir kombininiz olur. Bu konsepte 'marine' dendiğini de söylemeden geçmeyeyim.

Ancak beyaz pantolon ile siyah renkli parçaları kombinlenmekten kaçınmanız gerekmekte. Zira beyaz pantolon üstüne siyah bluz giyilmesi vücudu orantısız görünmesine neden olur. Hazır yaz mevsimi gelmişken rengârenk renkler giymenin keyfi çıkartın, siyahlar biraz kenarda kalabilir.

Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim bir nokta da beyaz pantolonunuz fazla dar olmaması. Açık renk olduğu için çok dar bir pantolon kötü bir görüntüye yol açar. Bacaklar pantolon içerisinde sıkışmamalı ve tabi ki kendinizi rahat hissetmeniz önemlidir. :)

Size bir kaç kombin örneği; bakın, inceleyin, bir fikir edinin... ;)















Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok: