16 Mart 2012 Cuma

Pullu, payetli, ışıl ışıl

Hani bazı kıyafetler vardır, başkalarının üstünde size dünyanın en güzel parçasıymış gibi gelir. Ama siz denediğinizde kocaman bir hayal kırıklığına uğrarsınız. Beklediğiniz gibi durmamıştır üstünüzde, her ne kadar arkadaşlarınız size çok yakıştığını söylese de...
Tam da böyle düşündüğüm için bir türlü almaya cesaret edemediğim parçadır payetli pullu ceket. Ancak hayran hayran izlerim, o kadar.


Kesinlikle çok zarif, çok şık ve bir o kadar göz alıcı. Mağazaya almaya gittiğimde  ceketi sırtıma geçirdiğim an, ceket kendimi beş dakika sonra sahneye çıkacak Zeki Müren'mişim gibi hissettiriyor. Böyle olunca mağazadaki yerine geri dönüyor. :) Bu noktada belirtmek lazım, sorun cekette değil, ben de...

Siyah, gümüş ya da altın renkli pullardan hazırlananlar sıklıkla gördüklerimiz arasında. Ek olarak lacivert, mor ve de yeşil renklileri bulabilirsiniz. Ancak benim favorim siyah yakalı altın renkli pullardan oluşanı. Siyah mini bir şort ve içine beyaz atletle şahane, ayakkabı olarak tabi ki platform topuklar. Saçınızı da mümkünse at kuyruğu yapın. Zira ceket fazla ben burdayım dediği için kombinin geri kalanını fazla abartmamak gerek. Hatta tercihiniz de sade bir makyajdan yana olsun.  Ve sonuç; gece dışarı çıkarken ilk akla gelecek şıklıklardan birini yakaladınız, tebrikler. :)

Pullu ceketle maskülen bir tarz yakalayabildiğiniz gibi size kattığı seksapalite de göz doldurabilir. Payetli, pullu, ışıl ışıl olsun da ister uzun ister mini bir ceket olsun. Her modelde olanı size mutlaka, kesinlikle, her şekilde şıklık katacaktır.

2012 yılının trend parçalarından biri değil kabul edelim. Ama bence her dönemin vazgeçilmezi. Dolapta bulunması gerekenler arasında. En güzelini, en şahanesini nerden buluruz diyenler; ben aşka geldiğimde soluğu Zara mağazasında alıyorum. Cesaretimi toplayamadığımdan elim boş çıksam da (aşamadığım psikolojik bi şey bu:) ) siz pullu cekette en iyiyi Zara'da  bulabilirsiniz. Zara dışında; Mango, Top Shop gidilip bakılması gereken mağazalar.
















Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok: