22 Mart 2012 Perşembe

Miranda'nın Kora'sı

Cilt bakımı ve makyaj konusunda kimyasal içermeyen ürünlerin yani organik olanların ilk tercihim olduğunu şu ana kadar olan bütün yazılarımda belli ettim sanırım... Güzelliği tescillenmiş, bir içim su mankenlere sorduğunuzda da onların da tercihinin doğal ürünlerden yana olduğunu görebilirsiniz.
İşte bu güzeller içinden, Victoria's Secret mankeni Miranda Kerr ki kendisine bayılmamak mümkün değil, doğal ürünlerden nasıl bir fayda görmüşse altına adını yazdığı bir marka yaratmış: Kora Organics by Miranda Kerr.



3 yıl önce uzman bir ekiple bu işe giren Miranda Kerr kendi kullandığı ve bildiği ürünlerin içeriklerini bir araya getirerek işe başlamış. Kullandığı tüm içeriklerin doğal ve organik olmasına özen gösteren Kerr; cilt bakım ürünlerinin, uçucu yağlar, anti-oksidanlar,vitamin A, C, E ve bitkisel özlerden oluştuğunu söylüyor. Markayı yaratırken her yaştan kadına cilt bakım ürünlerinden beklentilerinin sorulduğu da markanın belirttiği başka bir husus.

Tabi ki Sidney'den Paris'e, New York'a kadar dünyanın bir çok yerindeki mağazalarda ürünleri bulmak mümkün. Ancak Türkiye 'de şu an için bulunmuyor. Bu nedenle kullanmak isteyenler için internet alışverişine devam diyorum. http://www.koraorganics.com/ markanın adresi ;) Ürünlerin 25- 60 dolar arasında değiştiğini belirteyim. Siteyi inceleyip neymiş ne değilmiş öğrenmekte fayda var. Zira altında adı yazan Miranda Kerr ;)

Görüşmek üzere...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba ben bu ürünlerden almak istiyorum fakat türkiyeye nasil getirticem bilgisi olan var mi?

Adsız dedi ki...

Ürünlerin Türkiye'de satışı henüz yok. Ancak http://www.koraorganics.com/ adresinden sipariş verebilirsin..

Adsız dedi ki...

merhaba;

Paris'te nerden alabilirim bir bilginiz varmı?

Melek