19 Mart 2012 Pazartesi

Mayo izi, o ne ki?

Sonunda bunu da yaptılar; güneş ışığını % 80'e kadar geçirerek mayo bikini izine neden olmayan mayolar, bikiniler yaptılar. 'Kiniki' denen bu marka Tan Through mayo ve plaj giyim kreasyonuyla hem bay hem bayanlar için şık ürünler sunuyor.

Güneş ışınlarının yaklaşık %80 kadarını geçirebilen milyonlarca küçük kare ve karo şeklinde boşluklardan oluşan,en gelişmiş teknoloji kullanılarak üretilmiş Transol  denen bu kumaş  'ışınsal yanıltıcı renkleme tarzı' sayesinde ıslak ya da kuru şekilde tene giyildiğinde güneş ışınlarını engellemez. Böylece izsiz bronz bir tenle yazı geçirebilirsiniz. Unutmamak gereken noktalarda var tabi; kumaş güneşi geçirdiğinden güneş koruyucu kreminizi mayo ya da bikininizin altına da uygulamanız gerekmekte. Bir de dikişlerin bulunduğu yerlerin güneşi daha az geçireceğini hatırlatayım, dikiş izleri ve askıları arada hafifçe kaydırmakta fayda var.

James Walker isimli bir İngiliz tasarımcının ellerinden çıkan Kiniki mayo ve bikinileri; İspanya,İtalya,Fransa gibi ülkelerin sahillerinden sonra Türkiye'ye de gelmiş. Kiniki mayo ve bikinilerini Boyner mağazalarından ve internetten temin edebilirsiniz. Ayrıca belirtmeliyim internet sitelerinde şu anda %50 indirim bulunmakta; ziyaret etmekte fayda var: http://www.kinikiturkiye.com/index.php








 Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok: