9 Mart 2012 Cuma

2012 yazının sıcacık renkleri

Hala daha dısarı çıkarken parka ya da kaban giyiyor olabiliriz, eldiven ve atkılarımızı yanımızdan ayırmıyor olabiliriz de. Ama bunlar yaz sezonunun kapıda olduğu gerçeğini değiştirmez. Yeni sezon kıyafetler vitrinlerde yerlerini almadan önce dünya markalarının defilelerine göz atıp 2012 yazını hangi renklerle geçireceğimizi kestirebiliriz aslında.





Benim pek sevmediğim ve kendime hiç yakıştırmadığım sarı ve tonları bu yaz çok moda. Kullanması zor bir renktir. Bu nedenle size bir iki ufak tüyo; siyah ve beyazla rahatça kombinleyebildiğiniz sarıyı gri ve kahve tonlarıyla da kullnabilirsiniz.



Tangerine Tango, turuncunun çok koyu bir tonu olup kış sezonunda vitrinlerden eksik olmamıştı. Ancak yaz sezonu için turuncu tonlarında ayrım yok, her tonunu göreceğimizden emin olabilirsiniz.





Hemen her defilede tek bir parçada olsa bile kırmızının olması yaz aylarında kırmızının varlığının kanıtıdır. Kaldıki Emanuel Ungaro ve Nina Ricci' nin tasarımları kırmızının asla gölgede kalmayacağını gösteriyor.




Mavilerin en güzeli turkuaz, o olmadan yaz olur mu? Olmaz. :) Turkuaz bana Bodrum'u hatırlatır, o yüzden yaz aylarında ayrı severim kendisini. Mischka ve Burberry Prorsum saolsun defilelerinde sıklıkla yer vermişler kendisine.


Chanel, Louis Vitton ve Versace defileleri pastel tonlarından vazgeçmenin hata olacağını gösteriyor. Bütün o cıvıl cıvıl renklerin yanında siz yine de pastel renklerde bir şeyler edinmeyi ihmal etmeyin. 


Başta da dediğim gibi halen içimizi titreten şu soğuk havalarda ancak bu cıvıl cıvıl renklerle içimizi ısıtabiliriz. En iyisi havalar ısınana kadar siz de dolabınızı yaza hazırlayın... :)

Görüşmek üzere...


 


1 yorum:

Clara Turbay dedi ki...

It´s great to see this blog.