11 Mart 2012 Pazar

Şapkasız çıkmam abi!

Şapka denilen aksesuarı seviyorum ben ama her şapkayı değil tabi, tarzı olanı. :) Ve de tarzı olan şapka benim için fötr şapkadır. Kendileri fedora şapka olarak da bilinir. Moda dünyasında da yeri dolmayan parçalardan biri olan fötr şapkalar her türlü kıyafetle gayet şık kombinlenebilirler. Çiçek veya fırfırlarla süslenmiş bir fötr şapka feminen görüntünüzü romantik bir şekilde süsleyebilirken, daha klasik olanları oxford ayakkabılarla tamamlandığında maskulen bir şıklık sağlayabilir. Ayrıca kim bilir ,saçınıza bir türlü şekil veremediğiniz günlerin kurtarıcısı olabilirler.


Nasıl kombinleyeceğinize gelirsek... İster etek, ister pantolon, ister mini şort olsun, fötr şapkalar her türlü kombini tamamlayabiliyor. Spor takılmak isteyenler için fötr şapkayla beraber askılı bir tişört ve jean pantolon yeterli olacaktır. Kapri ya da yüksek belli kumaş pantolon üzerine işlemeli, şık bir bluz giyip yüksek topuklu ayakkabıları da ayağınıza geçirirseniz, gece dışarı çıkarken  fötr şapkayla havanıza hava katabilirsiniz. Etek kombiniyse tercihiniz; etek üstüne mini ceket benim size tavsiyemdir.


Kendisi mevsim ayırmaz. Hava serinlediğinde de işinizi gören fötr şapkalarınızı botla ve şalla tamamlayarak görüntünüze şık bir hava katabilirsiniz.Yaz geldiğinde zaten  kendisini başınızdan eksik etmeseniz de olur. Güneşten korunmak tek başına neden. :)

İşte size ünlülerden örnekler, sizin onlardan neyiniz eksik ;)















Görüşmek üzere...
 







Hiç yorum yok: