20 Şubat 2012 Pazartesi


Daracık vazgeçilmezim, jean'im!

Hani bazen dışarı çıkarken içinizden gelen şıklığı nasıl yansıtacağınızı bilmezsiniz. Dolapta ne var ne yoksa giyip çıkarmışsınızdır ve odanızdaki o karmaşa daha çok sinirlerinizi bozar...Bir de sürekli 'fazla mı abarttım' şüphesiyle, 'güzellik bende, istersem abartırım' iddiası arasında gider gelirsiniz...

İşte bu gibi durumlarda benim vazgeçilmezim daracık jean'im!

Günlük kullanımda bile beyaz bir gömlek ve topuklu ayakkabılarınızla daracık jean'inizi kombinleyerek gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Ama ve lakin benim favorim beyaz gömlek yerine blazer cekettir.:)

Blazer ceket tercih ederek gün içinde hem rahat hem şık olmak mümkün. Alışverişe, sinemaya, bi kahvelik dedikoduya gayet uygun halde kendinizi sokaklara atabilirsiniz. Şıklığınızı arttırmak için penye yerine koton (hatta strayhgarn diye kumaşı özelleştirebiliriz) bir blazer tercih edebilirsiniz. Blazer'ınızın içine mutlaka düz renk bir t-shirt tercih edin. Bu şık kombini  duruma göre babet ya da topuklu ayakkabıyla tamamlayarak dikkatleri bizzat üzerinize çekebilirsiniz. Duruma göre yerine havaya göre dersek de bilekte biten topuklu şık bir bot da tercih edilebilir.




Tabi yurdun dört bi yanında durmadan kar yağarken, 'Şık olmak için donamam, üşürüm ben' diyenler için jean ile hırka ya dakazak kombinleriyle şık kadın olunabilir, hatırlatalım.Gömlek üzerine geçirilen bol bir kazak beklenmedik bir şekilde şıklık yaratabilir. Kaldi ki triko bir kazak ve trençkot ikilisinin jean le kombininin de gayet hoş göründüğünü fotoğraflara bakarak da söyleyebiliriz.



Jean ile pekala şık olunabileceğini ispatlayabilmişsem eğer ne mutlu bana:)  Daracık jean'leri hemen her markada bulunduğu aşikar. Yine de bi iki hatırlatma yapalım. Levi's'ın jean alışkanlığını değiştirmek konusundaki iddiası dahilinde, üstünüze tam oturan jean'i bulmaya çalıştığını söyleyelim. Size uygun jean'i bulmak için Levi's'in web sayfasını  ziyaret edebilirsiniz.Mavi Jeans'in de dönüp baktıran Lindy, Serena, Olivia ismini verdiği dar jean'leri mevcuttur.

Ve son olarak kendi vazgeçilmezimi  Mavi Jeans'in Serena'sı olarak açıklarım :)

Görüşmek üzere..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

neredeyse 1 sene geçmiş ben de bugün aldım serenayı, kesinlikle haklısın, zevklerimiz çok benzer

Adsız dedi ki...

ben her sene yeni bir tane ediniyorum... dedigim gibi vazgecilmezlerimden ;)