6 Mayıs 2015 Çarşamba

2015 Yaz Trendleri

Yaz geliyor yaşasın!!! Güneş sonunda yüzünü gösterdi.Havalar ısındıkça, canlı renkler dolaplarımızı ve dolayısıyla sokakları etkisi altına alıyor. Ayak uydurmak istiyor ama kıştan yaza geçişe zorlanıyorsanız yalnız değilsiniz. En sevidiğim aynadaki kendim sizin için 2015 yaz trendlerini araştırdı. Limon sarıları, beyazlar, tüm gök kuşağı renklerini bir parçada birleştiren tasarımlar, straplezler ya da omzu açıkta bırakan takımlar, bu yaz giymeye doyamayacağız... :)

Sokakların sesine kulak vererek bu yaz ‘giyilecekler’ listemizi oluşturalım derim;








Pötikare desenli bir parçanız mutlaka olsun.








Kısa paçaların hâkimiyeti 2015 yaz modasını etkilemeye devam ediyor. Bu kez daha bol ve rahat kesimleriyle dikkat çeken bu pantolonlar, büyük desenlerde kullanılacak..















Hippi şıklığına hazır olun! 70’lerin bohem havasına dair hemen her şeyin geri dönüşüne tanıklık edeceğiz. Boho stilinde elbiseler, platform sandaletler, İspanyol paçalar, yamalı Jean’ler ve gökkuşağı renkleri gardıropları işgal edecek.









Moda dünyası askeriyeden ilham almaya devam ediyor. 2015 yaz modasında etkisi görülecek bu akım, askeri giyimle bütünleşmiş hâkî rengi bir adım öne çıkarıyor. Hâkî renkli trençkot ve parkalar sezonun mühim parçaları arasında yerini alacak.








Geçtiğimiz kışı etkisi altına alan püskül trendi, 2015 yaz sezonunda etkisi artırarak sürdürmeye devam ediyor. Püskül, özellikle eteklerde dekoratif bir detay olarak kullanılacak.

Hiç yorum yok: