5 Kasım 2012 Pazartesi

Makyaj Bazı Dediğin...


Cildinde sorun yaşamayan bilmez; makyaj altına kullanılan bazların kıymetini, önemini! Zira fondöten ve pudra denen o şahane görüntü kazandıran makyaj malzemeleri; sorunlu ciltler için acımasız olabiliyor. Kurumuş, akneli ya da kocaman gözenekleri daha da belirginleştiriyorlar. İşte tam da bu nokta da, çoğu insana gereksizmiş gibi görünen, para harcamak istemedikleri makyaj altı bazlarını şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu ürünleri nemlendirici kremlerden ayıran özellikleri; kalıcı olmaları ve makyaj altına pürüzsüz zemin hazırlamalarıdır. Makyajı kalıcı kılmalarıda başka bir artı özellikleri.

Gelelim ürün tavsiyelerine, tabi ki öncelik dermokozmetiğin!
 



         
Dermalogica Skin Perfect Primer SPF30
Sorunlu ciltlerin yanı sıra, yaşlanmanın kaçınılmaz sonucu kırışıklıkları da doldurarak, makyaj altında kaybolmalarını sağlıyor. Kadifemsi silikonlar içeriyor ki bunlar cilt yüzeyini anında pürüzsüzleştiriyor. 'Cildi aydınlatır ve ışıltı sağlar' diye marka bangır bangır bağırıyor. Fiyatı da 198 TL; emin olun bunu da bangır bangır bağırıyor.:)




YSL Top Secrets Flash Radiance Skincare Brush
Defilelere hazırlanırken profesyonel makyözlerin kullandığı bir üründür kendileri. Cildi sakinleştirip parlatıyor. Fiyatı yaklaşık olarak 93 TL.





Guerlain - L'Or Radiance Concentrate With Pure Gold Make Up Base
24 ayar altın ile kaynaştırılmış jel makyaj bazı,cilde ince bir pırıltı veriyor. Makyaj altında, yüzünüzün her yerinde eşit bir ton sağlıyor. Fiyatı yaklaşık olarak 200 TL.



L'oreal Studio Secrets Makyaj Bazı
Sen bu fiyatlarla ne anlatıyorsun diyenler için bu ürün tavsiye edilir. Ürün köpük formunda dünyanın parasını vermeden günlük olarak rahat kullanabileceğiniz bir ürün. Gözeneklerde çok başarılı değil, onun dışında kapatıcılığı ideal. Fiyatı da 25 TL.

Bu konuda ürün yelpazesi oldukça geniş. Hepsinden bahsetmeyeceğim. Ta ki yeni bir ürün kullanır ve memnun kalırım veyahut lansman'ından etkilenirim; işte o ürünü sizinle paylaşırım. O vakte kadar en kullanılabilir ve uygun olanları bunlar. ;)

Görüşmek üzere...
 

Hiç yorum yok: