6 Eylül 2012 Perşembe

Deri Dosyası: Elbise ve etekler!

Deri elbiseler tamamen cesaret ister! Dar da olsa bol da olsa taşımak için düzgün vücut hatları gerekir. Özellikle gece davetlerinde tercih edilmesi günlük hayattaki kullanımdan daha uygun, belirteyim.  Moda ikonlarının üstünde gördüğümüz kadarıyla, yakışmasa bile tercih edenler var. Ancak biz bu duruma düşmemek için önce aynada kendimize bakıyoruz: Yakışmış mı yakışmamış mı?

Mini, siyah deri elbise en çok gördüğümüz ve göreceğimiz parça olacaktır. Kış mevsiminde uzun çizmelerle kombin edildiğinde sağlam feminen bir çizgi ve dikkat çekecek seksapalite yakalanması garantidir. Ancak bir kaç sezondur kıyafetin pek mevsimi olmaz diyen moda ikonlarımız yazın da deri elbise tercih etmekteler. Bu durumda da sandaletlerle kombinlediklerini belirteyim.

Bu sezon karşımıza bol bol çıkacağı için siyah, mini bir deri elbise deneyin derim. Taşıyabiliyorsanız bir tane edinin. 2013 kışında fark yaratan siz olursunuz, bilginize... ;)

 
 
 


 

Ve deri etekler... İlkbahar yaz sezonunda kırmızı, turuncu, mavi, yeşil gibi renklerle karşımıza çıkan deri etekler, kış sezonunda siyaha bürünüyorlar. Farklı etek boyları ve yine bu senenin trendlerinden asimetrik kesim, deri etekte de karşımıza çıkıyor. Benim favorim kalem deri etekler, çok havalı durdukları kesin. Tıpkı pantolonlarda olduğu gibi deri eteklerde de taşlı ve parlak modeller bulunuyor. Ama biz ne yapıyoruz? Bu tip eteklerden uzak duruyoruz. Deri etek söz konusuysa siyahtan vazgeçebileceğimizi hatırlatırım. Zira bordo, koyu yeşil ve koyu kahve tonlarını seçeneneklerimiz dahiline alabiliriz.

Elegan bir görünüm için ipek veya saten dökümlü bluzlarınızla deri eteği kombinleyebilirsiniz. Biraz daha farklı bir tarzınız olduğunu göstermek için boğazlı kalın örgü kazağınızla tamamlamanız da mümkün. Kısa bağcıklı botlar, bootie' ler ve  tabi ki uzun çizmeleriniz stilinizin tamamlayıcısı olsun.


 
 
 
 
 





Görüşmek üzere...






 

Hiç yorum yok: