30 Temmuz 2012 Pazartesi

Vücut Spreyi Yaz Aylarında Candır!

Terlemekten nefret etmeyen ademoğlu var mıdır acaba? Kanımca yoktur. Kendimden tiksinirken bir de sokakta başkalarının ter kokularına maruz kalmak, bayılmak için yeterli bir nedendir. Kabul ediyorum; havalar çok sıcak, eninde sonunda terliyoruz. Ama o terlemenin üstünde neden ağır parfümünüzü sıkıyorsunuz? Yapmayın, etmeyin. En sevdiğim: aynadaki kendim'i dinleyin; Bir tane vücut spreyi edinin!

Sabah kalkın mis gibi duşunuzu alın. Taktir sizin; koltuk altı roll-on ya da deodorantınızı kullanın. Sonrasında lütfen ağır kokulu parfümüz yerine taze ve ferah vücut spreyinizi kullanın. Üstelik bu spreylerin çanta boyları da mevcut, rahatça yanınızda taşıyabilirsiniz. Günün her saati, sürekli kullanımı da müsaitler.

Vanilya, portakal, çiçek bahçesi gibi kokmak vücut spreyleri sayesinde mümkün. Ayrıca hafif kokular, rahatsız edici notaları yok. Diğer bir güzelliği de parfümler kadar pahalı değiller. Sıra markalardan ve çeşitlerden bahsetmeye geldi. Bakalım neler var neler yok.

Vücut spreyi deyince aklıma ilk gelen The Body Shop oluyor. Neroli Jasmin ki içinde yasemin, vanilya, sandal ağacı ve portakal kokularını bulunduruyor, White Musk ile sizi çiçek bahçelerine sokuyor ve de Vanilla ile sizi dayanılmaz bir cazibeye kavuşturuyor; üç tane mis gibi seçenek. Zira The Body Shop' ta, şu ara vücut spreylerinde 3 al 2 öde kampanyası mevcut, bilginize...

Sonrasında Avon var. Avon'da da alternatif bol. Naturals serisinde; kiraz çiçeği özlü, çilek ve guava kokulu, vişne ve hint cevizi özlü, süt ve bal özlü olmak üzere dört çeşidi mevcut.

Clarins'in, Clarins Eau Ressourcante ve Clarins Eau Dynamisante olarak iki ürünü bulunuyor. Meleklerine hayran olduğum, Victoria's Secret' ta ise yirmiden fazla çeşit var. Kokuları birbirinden çekici ve hoş desem yeridir. ;)   Bir o kadar çeşit Bath & Body Works' de bulunuyor.

Alternatif bol, seçim size ait. Eklemek istediğim tek konu; Clarins'in  fiyatları biraz abartılı. O kadar para vermeye bence lüzum yok. Diğer markaların fiyatları hem makul hem de üç aşağı beş yukarı birbirine yakın. İlla rakam ver diyenler için ortalama 30TL diyebilirim.

Mis kokulu günleriniz olsun, görüşmek üzere...




 Bath & Body Works



Avon



Clarins




The Body Shop



Victoria's Secret



 



Hiç yorum yok: