21 Temmuz 2012 Cumartesi

Tek omuz dışarı!


Bir yere giderken dolabı komple yatağın üstüne dökmek benim tarzımdır.Zira ne giymek istediğini bilmemek kadar kötü bir şey yok sanırım. Ama üstüne basa basa bahsettiğim 'dolabımızın vazgeçilmezleri', bu gibi durumlarda gayet kurtarıcı parçalar oluyorlar. Veee benim için o vazgeçilmezlerden biri de omuzu düşük bluzlarım. :)


Nasıl bir kombinle kullanabileceğinizi anlatmadan önce tercih nedenimi açıklayayım. Çekici görünüm isterken, hatlarınızı ortaya çıkarmaktan kaçındığınız günlerin kurtarıcısıdır. Dolabımda birden fazla sayıda olduklarını belirtmek isterim. Hadi şimdi neyle, nasıl kombinlersek başarılı sonuçlarımız olur inceleyelim...


Benim favorim yarasa kollu olanlar. Daha hoş görünüyorlar gözüme. Jean, pantolon, kapri, şort yani hemen hemen her şeyle kombinlenebilir. Ama etek söz konusuysa, üzerinize oturan etekleri tercih etmeniz naçizane tavsiyemdir. Gideceğiniz yere göre ayakkabınızı topuklu ya da düz tercih edebilirsiniz.


Ve biraz daha merak uyandıran görünüm için geniş yakalı bluzları tercih edin derim. Neden mi? Omuzunuz bir görünüp bir görünmemesinin ne kadar çekici olabileceğini tahmin edebiliyor musunuz? ;)

















 
Ayrıca belirtmek isterim tek omuzlu ve vücuda oturan bluzlardan bahsetmiyorum. Kombin önerilerini incelerken sizi yanıltmak istemem. Zira bence düşük omuzlu bu bluzların havası da tarzı da bi farklı!

Yaz ayları için bir kombin tavsiyesini de sizlerle paylaşarak yazıyı burada bitiriyorum. Görüşmek üzere...

Düşük Omuz






2 yorum:

Gamze Güngör dedi ki...

Ben de seninle aynı fikirdeyim Naz'cım kesinlikle vücuda oturanları aynı etkiyi yaratmıyor ...

Sevgiler
Gamze
www.styleceremony.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Katılmana sevindim canım, gerçi zevk meselesi ama bize katılmayan olmayacaktır diye düşünüyorum... :)