26 Temmuz 2012 Perşembe

Saç bantları

Can sıkıntısından dönüp dönüp izlediğim videolar arasında hatta bu videoların başında 'Bir Kadın Bir Erkek' dizisi var. Hangimiz eğlenmiyoruz ki onları izlerken? Konuşmaları, tarzları çok eğlenceli. Zeynep için hayatımın kadını diyebilirim. ;)Mimikleriyle giyimiyle kendine özgü bir stili var. İşte bu stilin tamamlayıcısından bahsedeceğim bu sefer: Saç bantları!

En çok Zeynep'e yakıştıkları kesin. Ancak en sevdiğim: aynadaki kendim'de; kendimize nasıl yakıştırabileceğimizi inceleyelim ne dersiniz? :)
Dağınık toplayarak, kalın dalgalarınızla ve de at kuyruğuyla birlikte çok rahat kullanabilirsiniz. Kıyafet ve gidilecek yer, saç bandını seçmenizde ve nasıl bir saçla kullanmaya karar vermenizde etkili olmalı. Fiyonklu, puantiyeli ya da dantelli, birini seçin ve stilinizi tamamlayın!  Kıyafetinizle şık olabilirsiniz. Ancak stilinizi doğru aksesuarlarla tamamladığınız da taktirleri toplamanız kaçınılmaz.

Bu konuda verebileceğim tavsiyelere gelirsek; günlük kullanılacak bir saç bandını gece çıkarken tercih etmeyin ya da aynı şekilde gece için aldığınız bir saç bandını günlük olarak kullanmayın. Ayrıca eşarp ve fularların da saç bandı olarak kullanabileceğiniz aksesuarlar olduğunu unutmayın.

Saç bandınızı takın ve aynaya bakın. En sevdiğiniz, aynadaki kendinizse tercihiniz başarılı. Tabi stil sahibi takipçilerim için bir linkim var; http://littlefille.com/archive.html . Fikriniz olsun! Görüşmek üzere...



















2 yorum:

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

bu yaz plaşlarda çok moda bu bandlar bende çok seviyorum

Adsız dedi ki...

güzel görünmesinin yanında saçlarınızın sizi bunaltmasını da engelliyor.. sevmemek elde değil :)