23 Temmuz 2012 Pazartesi

Jöleyi çöpe atın!

Şu zaman kadar saç bakımından bahsettim, hatta saç boyası tavsiyesinde bile bulundum. Ancak fark ettim ki saç şekillendirme konusunda hiçbir şey anlatmamışım. Spreyler ve köpükler başka bir yazının konusudur,onu belirteyim. Zira hiç sevmediğim jöle yerine ne kullanabilirsiniz, ondan bahsetmek istiyorum. Çünkü jölenin saçtaki duruşunu, yapışkanlığını sevmiyorum, kimsenin de sevebileceğini düşünmüyorum.

Saçım birbirine yapışarak kuruyacağına; kabarmadan, inat etmeden sabit bir şekilde kurusun ve doğal bir görünümü olsun istiyorum. Saçları konusunda hayattan benimle aynı şeyleri bekleyeniniz varsa tasalanmaya lüzum yok, çözüm basit. :) Schwarzkopf Osis Buff Hafif Şekillendirme Kremi.




Saç hacmini kaybetmeden şekil kazanıyor. Saçlar ağırlaşmıyor, yapışmıyor. Ürünün açıklamalarını okuduğunuzda; Schwarzkopf, Osis Buff'un yararlarını şöyle maddelendiriyor:


  • Ultra hafif yoğunluk
  • Doğal hareket & kontrol
  • Yumuşak ve pürüzsüz bir his & doğal parlaklık
  • Kuş tüyü gibi hafif belirginleştirme
  • Saça ağırlık vermeyen formül
  • Ek bir uçuşma ve şekil kontrolü, pürüzsüz bir görüntü için kuru saça da uygulanabilir.


  • Aranızda saç şekillendirmek için daha sert ürünler arayanlar varsa, tabi ki onları jölenin kucağına bırakmıyorum. Osis+ ' nın mutlaka size uygun bir ürünü vardır. Bu ürün serisi doku kazandıran ürünler diye tanımlanmakta. Schwarzkopf' un internet sitesinde kendilerini bulamadım, hatta hiçbir ürününü bulamadım. O nedenle birazcık araştırdım ve  ürünleri inceleyebileceğiniz en uygun linki sizinle paylaşmak istedim: http://sachane.com/schwarzkopf/osis/osis-doku-kazandiran-urunler.html




    Şekillendirme dünyasında gerçekten orjinal ürünler, ben sevdim. Siz de deneyin derim. :)


    Görüşmek üzere...

    2 yorum:

    Gamze Güngör dedi ki...

    Saçlarıma perma yaptırdığımda OSIS ürünlerini kullanmıştım ve şekillendirirken korumaya da yardımcı olmuştu.
    Link için de ayrıca teşekkurler Naz'cım güzel bir siteymis...

    Sevgiler
    Gamze

    Adsız dedi ki...

    Rica ederim Gamze'cim... :)