11 Temmuz 2012 Çarşamba

Jeremy Scott Tasarımı


Tasarım parçaları sevmeyen var mıdır aranızda? Olmasa gerek. :) Hepsi günlük kullanım için uygun olmayabilir ama bu onları sevmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Özellikle çanta ve ayakkabıda. Moda dergilerini bu yüzden karıştırmayı seviyorum. Sayelerinde tasarım ürünleri daha yakından takip edebiliyorum. İşte bu dergilerden birini karıştırırken gördüm; çılgın tasarımcılardan Jeremy Scott, Fransa'nın ünlü markalarından Longchamp için klavye desenli çanta tasarlamış.


Bilgisayar klavyesinden esinlenerek tasarlanan bu çantaların renkleri de gayet orjinal. Trend takipçilerini baştan çıkaracağına eminim. Belirtmek gereken bir şey daha var ki, çantalar çift taraflı kullanılabiliyor. Jeremy Scott' ın bu tasarımından edinmek isteyenler Longchamp, Harvey Nichols ve Brandroom mağazalarına uğrayabilirler.



Hazır konumuz tasarım çantalarken, Fransız tasarımcı Olympia Le-Tan tasarımı çantalardan bahseden sevgili arkadaşım Gamze'nin blogunu (http://styleceremony.blogspot.com/) ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Paylaştığı kitap kurdu çantaları ben de çok sevdim.

Görüşmek üzere...





2 yorum:

Gamze Güngör dedi ki...

Nazlı'cım,

Kesinlikle çok beğendim tasarımın dokunduğu hersey ısıldıyor. Özellikle renkleriyle tam yaza uygun, zaten Longchamp çantaların kullanım rahatlıgına diyecek soz yok....

Sevgilerr
Gamze

Adsız dedi ki...

Evet canım, çok renkli ve şık. Bu da onu yaz için cazip kılıyor. Birer tane almak lazım... :)