24 Temmuz 2012 Salı

Cassette Butik

Tasarım kıyafetler, ayakkabılar ve çantalar! Kimi zaman aralarında asla kullanmam dediklerim olsa da, çok beğendiklerimi de takip etmekten geri kalmıyorum. Tabi bu tasarım parçaları takip etmek bazen zor olabiliyor. Fiyatlarının çok uygun olmadığı zaten aşikar. İşte buu konuda, biraz daha makul fiyatları olan bir tasarım mağazasından bahsedeceğiz bugün: Cassette Butik!

Çok eğlenceliler! Kendilerini izah ettikleri gibi tamamen hayal ürününden oluşuyorlar sanki. Takıları gerçekten benim hayal gücümü zorluyor, bazen gerçekten 'Yok artık!' diyorum. Bazen de kendimi gülümsemekten alamıyorum. Kreasyonları incelediğinizde çocukluğunuza dönüyorsunuz, resmen çizgi filmleri yaşıyorsunuz. Ya da tamamen İstanbul' u anlatan tasarımların içince kalmanız mümkün. Belki de 80'lere dönersiniz, kim bilir?

Cassette Butik;, çekici olmak , dikkat çekmek isteyenler için biçilmiş kaftan resmen. Yüksek topuklu ayakkabılarına dayanamazken, espadriller ve babetlerde gözünüz kalacağından eminim.

Öyle bi anlattım ki gidip üçer beşer alasım geldi! Ben bunu düşündüysem, sizin aklınızda ne geçiyor acaba?

'Ver ablacım, o ayakkabının bir de yanındakinin 38 numarasını ver; şu kolyenin renklerini ver, küpeden ver, yüzüğü unutma, ne bulursan bi tane ver!' dememek için internet sayfalarını ziyaret edin ki önceden fikriniz olsun: http://www.cassette.com.tr/ . Ayrıca bu siteden online alışveriş mümkün. Ve bence facebook sayfalarını takip edin, zira sizin için faydalı. İndirimlerden anında haberiniz olur. Facebook sayfalarına; http://www.facebook.com/pages/cassette-butik/119474651399215?v=info linkinden ulaşabilirsiniz. Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve Beyoğlu' nda mağazaları bulunuyor, belirteyim.

Seçmekte zorlandığım fotoğraflara gelsin sıra. Blog' a koymak için hangisini seçeceğimi şaşırdığım gibi yeni bir alışveriş listem oldu bu yazı sayesinde. :) Fotoğraflar yazının aynasıdır, doya doya bakın. Görüşmek üzere...




































































1 yorum:

Adsız dedi ki...

Açık renkli Kahverengi yüksek topuklu yaz ayakkabıları muhteşem gözüküyor :-) Blogunu genel olarak çok beğendim ve bu yüzden sana bir teklif de bulunmak istiyorum, bana geri dönüş yaparsan eğer çok memnun olurum! Mail adresim: eylul@indirimlr.com

Sevgiler
Eylül Çeviker