20 Haziran 2012 Çarşamba



Louis Vuitton 2012-2013 Sonbahar/ Kış Koleksiyonu

Louis Vuitton 2012-2013 Sonbahar/ Kış koleksiyonunu tanıtımı için defilesini özel yapım buharlı bir treni podyuma sokarak başlatmıştı. Tren durduğunda modeller tek tek aşağı inmiş ve defile başlamıştı.

Tabi kaçınılmaz olarak soluksuz izlenen bir defileydi. Marc Jacob'ın yine yeniden şahaneler yarattığı bu koleksiyon için çekilen reklam filminde yine aynı tren var! Louis Vuitton Ekspresi'nin reklam kampanyası Steven Meisel'in objektifinden çıkıyor...






Koleksiyonda paltolar, sigara pantolonlar ve elbiseler, detaylarıyla ilk göze çarpan parçalar arasında. Gece kıyafetlerinde metalik ve gümüşi renkler tercih edilmiş. Ayrıca kocaman kristal taşlar kullanılmış. Sizin anlayacağınız gösteriş yine ön planda. ;) 

Marc Jacobs faklı kumaş ve materyalleri birlikte kullanarak yine kendi tarzını ortaya koymuş. Ve tabi ki Jacobs'ın çok sevdiği şapkalar hem de bu sefer devasa olanları mevcut. Deri eldivenler, yüksek topuklu kısa botlar... Koleksiyondaki parçaları böyle tek tek sayınca, seksi bir hava beklense de reklam kampanyasının formatından mıdır nedir; öyle pek de seksapalitesi yüksek bir kreasyon olmamış gibi geldi bana. Bu kadar şey anlattım ama çantalardan bahsetmiyorum, zira Louis Vuitton 'un çantaları için söze gerek yok. Hepsinden bir tane alabilir miyim acaba? :)




Görüşmek üzere...


Hiç yorum yok: