4 Haziran 2012 Pazartesi

Emolium Vücut Losyonu

En değerli giysimiz cildimiz ya hani,bu bütün vücudumuz için geçerli! Cildimiz en çok nemini kaybetmeye meraklı. Kuruluktan pul pul olan bir cilt pek matah sayılmaz sonuçta. Vücut bakımınız için yüzünüze kullandığınız gibi çeşit çeşit kreme de gerek yok.

Bu konuda öncelikli tavsiyem bebe yağı! Markası önemli değil, duştan çıktıktan sonra kurulanmadan uygulamanız gerekmekte. Sonuç gayet başarılı. Ancak kimi insan yağ kullanmayı sevmez. Cildin emmesi biraz zaman alır, bulaştırır, temizlemeye uğraşır; bu nedenle krem kullanmayı tercih eder. Tabi krem tercih söz konusuysa cilde gerekli nemi sağlayabilecek ürünü seçmek önemli.

En sevdiğim: aynadaki kendim' in tabi ki tavsiyesi var! Emolium Vücut Losyonu

Hassas, kuru ve çok kuru ciltler için komple bir bakım sunar. Ayrıca su kaybını önler ve cilt direncinin gelişmesini sağlar. Hücrelerden suyun kaybolmasını engellediği içindir ki cildin elastikiyetini artırır. Bu kadar özellikli bir kremi bebeklerde dahi güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Emolium vücut losyonu herhangi bir nemlendirici kremden biraz fazlasıdır. Zira içerdiği maddeler sayesinde cildin koruyucu tabakasını yapılandırır. Cildi dış etkilere karşı korur.

Aşırı cilt kuruluğuna neden olan hastalıklarda doktorların bu kremi reçetelendirdiğini de belirtmek isterim. Kullanımına gelirsek; bebe yağı gibi duştan sonra kullanmanızı öneririm.

Vücut losyonu dışında krem formu ve temizleyici kremsi jeli mevcut. Emolium vücut losyonu, 200ml' lik ambalajda olup fiyatı 29.50 TL'dir. Parfümerilerde aramayın kendisini, zira eczane ürünüdür. ;)

Görüşmek üzere...


 

Hiç yorum yok: